Rogán Cilinek nem jelent akadályt holmi karantén egy kis balcsizásra

Rogán Cilinek nem jelent akadályt holmi karantén egy kis balcsizásra

Bár a kormány emberei közölték: a budapestiek nem mehetnek vidékre, Rogán Ceciliát ez nem tántorította el a balatoni kikapcsolódástól.

A kormányzati kommunikáció is összezavarodott attól, május 4-e hétfőttől, a vidéki enyhítést követően pontosan mit, hogyan, merre, meddig szabad csinálni. Gondoljunk csak arra, amikor Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter a kormányinfoján azt mondta, augusztus 15-ig tilos 500 főnél nagyobb rendezvényeket tartani az országban. Pár órával később meg Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő pontosította: 500 főnél kisebb rendezvényt sem lehet tartani.

Később Szentkirályi azt is elmondta, miután a budapestiekre nem vonatkozik a szabályok enyhítése, hétfőtől sem mehetnek vidékre. De végképp nem aludhatnak ott. 

Na Rogán Antal propagandaminiszter ex-feleségét ez vagy nem érdekelte, vagy őt is összezavarta a katyvaszos kormányzati kommunikáció.

Instagramján ugyanis a Balatonról posztolt egy mosolygós képet. Hogy a helyszínt honnan tudjuk? Ő maga dicsekedett el vele egy #lovebalaton hashtaggel.

Persze megeshet, hogy csak egy régi balatoni selfivel menőzött. Azonban nem erre utal az, hogy miután többen is nehezményezték az adófizetői pénzekből vállalkozósat játszó Cili posztját, eltávolította a #lovebalaton hashtaget. A SzabadPécs cikkében azonban még jól látható.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.29

5 titok, amit nem tudtál Fekete-Győr Andrásról - VIDEO

A Momentum elnöke olyan dolgokat is elárult magáról új videójában, amit nem is gondoltunk volna róla. Mutatjuk az öt legmeglepőbbet.

  • 2020.05.27

Szijjártó és Dzsudzsi protekcióval, maszk nélkül ment meccsre

Mindenki egyenlő, mi? Azért vannak páran, akik egyenlőbbek: például Szijjártó Péter külügyminiszter és Dzsudzsák Balázs kőgazdag futballista simán járhat zárt kapus meccsre maszk és minden nélkül, senki nem szól be nekik.

  • 2020.05.27

Cseh Katalin orvosként is helytállt a járvány alatt

Cseh Katalin, a Momentum EP képviselője a járványra való tekintettel visszatért eredeti szakmájához és orvosként segített egy sürgősségi osztályon.