A válság ellenére Nagy Csaba és Hargitai János fizetése tovább emelkedik

A válság ellenére Nagy Csaba és Hargitai János fizetése tovább emelkedik

A vírus kezdete óta rengetegen vesztették el állásukat Baranya megyében is. Az országgyűlési képviselőknek azonban nem kell aggódniuk, Nagy Csaba és Hargitai János fizetése tovább emelkedik.

Nem fontos, hogy milyen pusztító válság sújtja az országot. A parlamenti képviselők szinten biztosan kapnak minden évben fizetésemelést. Méghozzá több százezer forintot - írja a Blikk.
Bár rég nem látott magasságokban a munkanélküliek és az alapvető élelmiszerek ára, a Fidesz és a KDNP-t ez nem zavarja. Csak a saját zsebükbe csorgatják a pénzt folyamatosan.

A képviselők fizetésemelése az átlagos bérnövekedéstől függ. Márpedig ezeket a statisztikákat a Fidesz írja. Még a koronavírus-járvány alatt is nőtt az átlagfizetés az országban, a kamu-statisztika szerint. 

Annyi fizetésemelést adnak maguknak, amennyit csak akarnak.
A parlament fideszes bohócainak alapfizetése minden év márciusában az előző esztendőben mért átlagkereset háromszorosára emelkedik: az 1 103 400 forintból 1 266 600 forint lesz.

Ez azt jelenti, hogy jövő tavasszal minimum 150 ezer forintos többletpénzt fognak kapni a képviselők. De van, aki akár 300 ezer forinttal is többet lapátolhat a zsebébe, attól függően, hogy hány bizottságban ül a parlamentben.

Így tehát a baranyai országgyűlési képviselők már több mint havi 1 millió forintot kapnak azért, hogy bejárnak a Parlamentbe és úgy nyomkodják a szavazógombot, ahogyan arra Orbán kéri őket. Akkor is, ha egy törvény saját választóiktól von el pénzeket.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.12

100 zenekar kerülhet az utcára: bezárják a Dürer Kertet és a Keleti Blokkot

Orbánék luxusszállodát építenek az ellopott egyetemi épület helyére az Ajtósi Dürer soron. Így darál be mindent a Fideszmaffia.

  • 2020.09.11

Bayer Zsolt beismerte, hogy törvénytelenül szerzett lakásokat a Várban

Az ügyvédek tanácsait követve játszotta ki a törvényeket a mocskos szájú propagandista.

  • 2020.09.09

Több mint 300 ezer forinttal nőhet Simicskó István fizetése a járvány közepén

Tömegeke veszítették el a megélhetésüket, közben a Fidesz-csicska képviselők zsebébe újabb milliók vándorolnak.