Helyi lopások

2020.09.12

100 zenekar kerülhet az utcára: bezárják a Dürer Kertet és a Keleti Blokkot

Orbánék luxusszállodát építenek az ellopott egyetemi épület helyére az Ajtósi Dürer soron. Így darál be mindent a Fideszmaffia.

2020.09.11

Bayer Zsolt beismerte, hogy törvénytelenül szerzett lakásokat a Várban

Az ügyvédek tanácsait követve játszotta ki a törvényeket a mocskos szájú propagandista.

2020.09.09

Több mint 300 ezer forinttal nőhet Simicskó István fizetése a járvány közepén

Tömegeke veszítették el a megélhetésüket, közben a Fidesz-csicska képviselők zsebébe újabb milliók vándorolnak.

2020.08.07

Tarlós borzalmas öröksége: sosem látott hiány 2019-ben a BKK-nál

Több, mint hatmilliárdot bukott Budapest a tapló Tarlós alkalmatlansága miatt befalsult elektronikus jegyrendszeren. Karácsony Gergely szerint a politikai felelős megvan: a Fidesz, de büntetőjogi felelősségre vonás is várható.

2020.07.13

A Fidesz-kormány nem adja vissza az újbudai emberek elrabolt pénzét

Pedig a kormány helyett elvégzett feladatokra költötték azt a 90 millió forintot, ami az újbudai embereket illeti meg. László Imre fellebbez!

2020.06.24

Újabb felesleges sportcsarnok épül Budapesten

Egyelőre csak szürke bentonmonstrumok és a négy óriásdaru látható abból a sportcsarnokból, ami közel 80 milliárdos költséggel épül a Népligetnél.

2020.05.20

Simicskó Istvánnak rendben van ezer milliárd forint elköltésének titkosítása

Ma ismét bebizonyították a Fidesz-KDNP képviselői, hogy a magyar emberek érdekeinél sokkal fontosabb nekik Mészáros Lőrinc gazdagodása.

2020.04.01

Háromszoros áron építtet tanuszodát Simicskó

A kivitelező cég épített már ilyen uszodát három éve. Most háromszor annyiért építene Gazdagréten.

2020.02.16

Minden jel szerint Orbán legfőbb kultúrharcosa egy futóbolond

Orbán egyik legfőbb kultúrharcosának és talpnyalójának, Szakács Árpádnak rengeteg vérlázító és ostoba megszólalása volt már, most azonban sikerült ezeken is túltennie. Rémisztő, hogy ilyen emberekre fontos feladatokat bíz Orbán.

2020.02.05

E-jegyrendszer: Budapest még Tarlós bűneit fizeti

Még mindig Tarlós hibái miatt szívnak a budapestiek. Most éppen az e-jegyrendszerrel kapcsolatban estek ki csontvázak a szekrényből.

2019.12.13

Politikai hakni stopot hirdetett Újbuda városvezetése

Újbuda új városvezetése nemet mond a politikai haknikra, megkezdte a szerződése felmondását Mága Zoltánnal.

2019.12.05

Karácsony Gergely kirúgta az FKF vezérét

Karácsony Gergely kirúgta az FKF vezérigazgatóját, mivel elfogadhatatlan módon kezelte a decemberi első havazást, ráadásul Orbán és Mészáros pénztárcáját tömte a budapestiek pénzéből.

 

2019.11.25

Pofátlanság: a mi pénzünkből újítják fel Tiborczék kastélyát

Azt gondolhatnánk, hogy nincs lejjebb, de van. Ismét sikerül közpénzt lopnia az Orbán-klánnak, hogy majd könnyen fel lehessen újítani az új Tiborcz kastélyt, amit persze fillérekért vásároltak meg ezek a csicskák.

2019.10.31

5 dolog, amivel a Fidesznek el kell számolnia Újbudán

Ahol fideszesek hatalomra kerülnek, ott a közpénzcsap ömleni kezd a haveroknak. Sajnos nem volt ez másképp Újbudán sem Hoffman Tamás vezetése idején. Jól látták ezt a kerületi választópolgárok is, hiszen hatalmas fölénnyel szavaztak meg új polgármesternek egy elismert szakembert Dr. László Imre személyében.

 

2019.10.18

A fideszesek ügyeinek alapos átvizsgálásával kezdi munkáját László Imre

Újbudán sem maradhat el az előző városvezetés munkájának részletes átvilágítása, a korrupciós ügyek felderítése, a fideszesek elszámoltatása - jelentette ki csütörtöki sajtótájékoztatóján Dr. László Imre, a kerület új polgármestere. 

2019.10.11

A Fidesz Újbudán is szégyentelen hazudozással kampányol

Újbudán is a legundorítóbb, leggyávább módszerekkel próbálják nap mint nap lejáratni az ellenzék közös polgármesterjelöltjét. Most például névtelen szórólapokon hazudoznak Dr. László Imréről.  

2019.10.10

100 bérlakásnyi pénzt szórt el Hoffmann saját propagandájára

Ha Hoffmann Tamás nem önmaga reklámozására költ el az adófizetők pénzéből 1 milliárd forintot, akkor ma 100 darab bérlakással több lehetne Újbudán. Dr. László Imre október 13-a után minden forintot a kerület fellendítésére fog fordítani!

2019.10.10

Brutális lakóparkkal csúnyították volna el a Feneketlen-tó környékét

Példás kerületi összefogással és tiltakozással sikerült megakadályozni, hogy óriási lakóparkot húzzanak fel a Feneketlen-tó családi házas környékére. Természetesen gyanús ingatlanszerzés állt a háttérben, de ennek már nem lett felelőse.

2019.10.08

Áron alul osztgatja a Fidesz az önkormányzati lakásokat

Egyre több fideszes fővárosi önkormányzat adja el mélyen áron alul a lakásait, pedig elviekben bőven lehetne rajtuk nyerészkedni is. Vajon mi áll megint a háttérben?

2019.10.02

Zsebre temetnek Budapesten? Tarlós még a temetőket sem képes felügyelni

Míg Ferencvárosban a parkolási mutyival lopták meg az adófizetőket, addig a fővárosban temetkezési intézet körül alakul egy jókora botrány. Nem elég, hogy Tarlós a látszat kedvéért kirúgat két embert, teljes körű vizsgálat kell!

2019.10.02

Mennyi pénzt vettek ki a budapestiek zsebéből Orbánék?

Jó kérdés, a választ azonban nem olyan egyszerű megadni, hiszen attól függ, hogy honnan nézzük. Ami biztos: a veszteség százmilliárdokban mérhető.

2019.09.30

Hirtelen többet visz a parkolás, mint hoz

A korábbi negyedmilliárdos bevétel helyett 2018-ban már veszteséget termelt a parkolási rendszer. Az önkormányzat új szerződéssel magyarázta a helyzetet, a partnerek között pedig megjelent Orbán Viktor barátjának, Garancsi Istvánnak is az érdekeltsége.

2019.09.29

E-jegy: Az alkalmazás, ami Tarlóshoz hasonlóan nem foglalkozik az emberekkel

Egy szerethető, jól használható alkalmazásnak a felhasználóból kéne kiindulnia. Ezt nem sikerült teljesítenie Tarlósék teljesen elhibázott 10 milliárdos elektronikus jegyrendszerének. Szakértővel beszélgettünk a rendszer legnagyobb hibáiról.

2019.09.28

A budapesti e-jegyrendszer akkora bukta, mint Tarlós városvezetése

Tarlós István regnálásának egyik szimbóluma az adófizetők tízmilliárdjaiba kerülő budapesti elektronikus jegyrendszer. Évekig bénáztak a bevezetésével, majd, miután végre elindulna, kiderült, hogy az egész úgy rossz, ahogy van. Szakértővel beszélgettünk az e-jegy kapcsán.

2019.09.25

Azonnal 150 millió forintot kell fordítani a rendelőre!

Dr. László Imre, Újbuda közös ellenzéki polgármesterjelöltje videón leplezte le: a Fidesz miatt több hónapot kell várni a legalapvetőbb vizsgálatokra is az újbudai orvosi rendelőben. Ő azt ígéri: propaganda helyett a kórházakra költ majd

2019.09.24

Karácsony: a főváros rendkívüli közgyűlését kezdeményezzük

A fideszesek ma reggel is, mint mindig, fejvesztve hagyták el a süllyedő hajót: a kormánypárt bizottsági többsége ugyanis poftátlan módon egész egyszerűen nem ment el a bizottsági ülésre. 

2019.09.24

Újabb százmilliókkal lopta meg a Fidesz a budapestieket

Tarlós és fideszes társai lopása miatt közel 500 millió forinttal drágult már megint az 1-es villamos meghosszabbítása. Október 13-án meg kell állítanunk Orbán és bábjai ámokfutását!

2019.09.23

Hoffmann Tamásnak érheti meg az újbudai agyrém-torony

Képzeljék, még Lázár János is hiába tiltakozott ellene!

2019.09.03

Karácsony: A városoknak kell adni az EU-pénzeket

Mivel a Fidesz-kormány úgy is csak ellopja, az EU-s pénzeket inkább a városoknak kell adni.

 

Kövessen minket

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom