Simicskó Istvánnak rendben van ezer milliárd forint elköltésének titkosítása

Simicskó Istvánnak rendben van ezer milliárd forint elköltésének titkosítása

Ma ismét bebizonyították a Fidesz-KDNP képviselői, hogy a magyar emberek érdekeinél sokkal fontosabb nekik Mészáros Lőrinc gazdagodása.

131 képviselő szavazta meg a Budapest-Belgrád vasútvonal kapcsán, hogy Kína is beleszólhasson abba, mi legyen nyilvános Magyarországon. Most tíz évig titkosíthatják az adatokat.

A Fidesz-KDNP-vel együtt Simicskó István is eladta magát a Kínai Kommunista Pártnak.

Az újbudaiak azzal bízták meg a Fidesz színeiben mandátumot szerző Simicskó Istvánt, hogy a XI. kerületiek érdekeit képviselje. A tanuszodás Simicskó azonban mégis csak a kínaiak és Orbán Viktor parancsának tett eleget.

De az újbudaiak nem vakok! Nem fogják elfelejteni, mit tett Simicskó István, amikor arról döntenek majd, ki képviselje őket a jövőben.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.01

Háromszoros áron építtet tanuszodát Simicskó

A kivitelező cég épített már ilyen uszodát három éve. Most háromszor annyiért építene Gazdagréten.

  • 2020.02.16

Minden jel szerint Orbán legfőbb kultúrharcosa egy futóbolond

Orbán egyik legfőbb kultúrharcosának és talpnyalójának, Szakács Árpádnak rengeteg vérlázító és ostoba megszólalása volt már, most azonban sikerült ezeken is túltennie. Rémisztő, hogy ilyen emberekre fontos feladatokat bíz Orbán.

  • 2020.02.05

E-jegyrendszer: Budapest még Tarlós bűneit fizeti

Még mindig Tarlós hibái miatt szívnak a budapestiek. Most éppen az e-jegyrendszerrel kapcsolatban estek ki csontvázak a szekrényből.