Simicskó Istvánnak rendben van ezer milliárd forint elköltésének titkosítása

Simicskó Istvánnak rendben van ezer milliárd forint elköltésének titkosítása

Ma ismét bebizonyították a Fidesz-KDNP képviselői, hogy a magyar emberek érdekeinél sokkal fontosabb nekik Mészáros Lőrinc gazdagodása.

131 képviselő szavazta meg a Budapest-Belgrád vasútvonal kapcsán, hogy Kína is beleszólhasson abba, mi legyen nyilvános Magyarországon. Most tíz évig titkosíthatják az adatokat.

A Fidesz-KDNP-vel együtt Simicskó István is eladta magát a Kínai Kommunista Pártnak.

Az újbudaiak azzal bízták meg a Fidesz színeiben mandátumot szerző Simicskó Istvánt, hogy a XI. kerületiek érdekeit képviselje. A tanuszodás Simicskó azonban mégis csak a kínaiak és Orbán Viktor parancsának tett eleget.

De az újbudaiak nem vakok! Nem fogják elfelejteni, mit tett Simicskó István, amikor arról döntenek majd, ki képviselje őket a jövőben.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.07

Tarlós borzalmas öröksége: sosem látott hiány 2019-ben a BKK-nál

Több, mint hatmilliárdot bukott Budapest a tapló Tarlós alkalmatlansága miatt befalsult elektronikus jegyrendszeren. Karácsony Gergely szerint a politikai felelős megvan: a Fidesz, de büntetőjogi felelősségre vonás is várható.

  • 2020.07.13

A Fidesz-kormány nem adja vissza az újbudai emberek elrabolt pénzét

Pedig a kormány helyett elvégzett feladatokra költötték azt a 90 millió forintot, ami az újbudai embereket illeti meg. László Imre fellebbez!

  • 2020.06.24

Újabb felesleges sportcsarnok épül Budapesten

Egyelőre csak szürke bentonmonstrumok és a négy óriásdaru látható abból a sportcsarnokból, ami közel 80 milliárdos költséggel épül a Népligetnél.