Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

A garanciális javításokra ideiglenesen hazánkban állomásozó orosz szakemberek a járvány miatt elhagyták Magyarországot, ezért kell kendácsolni. Az oroszok egyébként nem tagadják, hogy hibáról van szó, amit ígéreteik szerint meg is fognak oldani, addig pedig marad az ideiglenes henkölés.

A Népszava cikke szerint ezek az intverterek felelősek a kocsik áramellátásáért, hűtőszekrény méretű, nehéz dobozokról van szó, amelyek komoly balesetet okozhatnak, ha menet közben leesnek.

via

 

Mint ismert, Tarlós István és a budapesti Orbán-báb városvezetés sok száz milliárd forintot szórt el felelőtlen vagy korrupt módon. Ennek egyik iskolapéldája az M3-as metró felújítása volt. Új szerelvények helyett a régieket újíttatták fel az oroszokkal úgy, hogy még légkondi sem került a járművekbe, a problémák és hibák pedig azóta is folyamatosak.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.28

A Citadella megújítását is elveszi a kormány Újbudától

Semmilyen módon nem szólhat majd bele a beruházásba az újbudai emberek által megválasztott kerületi vezetés.

  • 2020.05.27

László Imre: A jövő évben 2,4 milliárd forintot von el a kormány Újbudától

A Fidesz azért dolgozik, hogy egyre kiszolgáltatottabb helyzetbe hozza az ellenzéki önkormányzatokat – mondja Újbuda polgármestere.

  • 2020.05.26

László Imre: Buta, szakmaiatlan dolgot követett el Kásler Miklós

Mérhetetlenül gyáva és otromba lépés volt a minisztertől, hogy az orvosokra próbálta hárítani a kórházi ágyak kiürítésének felelősségét – mondja Újbuda polgármestere.