Budapest több pontján maszkokat osztanak a BKK önkéntesei

Budapest több pontján maszkokat osztanak a BKK önkéntesei

A Budapesti Közlekedési Központ szeptember 15-től egyszer használatos orvosi maszkokkal segíti az utazási szabályok betartását. Maszk nélkül ugyanis tilos utazni.

Otthon felejtettük a maszkot? Nem gond, a BKK segít. A vállalat önkéntesei Budapest négy fontos közlekedési csomópontján ingyen osztanak maszkot a metrók bejáratánál.

A főváros öt forgalmas metróállomásán keddtől minden reggel orvosi szájmaszkot osztanak.

A Deák Ferenc téren és a Kálvin téren reggel fél 8-tól, Kelenföld vasútállomáson, a Keleti pályaudvarnál és a Széll Kálmán téren pedig délelőtt 9-től folyik a maszkosztás.

A szigorúbb ellenőrzésnek és a helyszíni bírság lehetőségének köszönhetően ismét megközelíti a 100 százalékot a maszkviselési hajlandóság a budapesti tömegközlekedésben.

A társaság szeretné minden eszközzel segíteni, hogy folyamatosan a legnagyobb biztonsági szintet fenn tudják tartani a járatokon - írta a BKK.
A BKK azt kéri utasaitól, hogy ha szeretnének egy maszkot, időben érkezzenek, mert tavaszi tapasztalatik szerint hamar elfogynak. Ugyanezért személyenként csak egy maszkot adnak, hogy mindenkinek jusson.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.25

Kézfertőtlenítőkkel segíti a védekezést a BKK a metróállomásokon

Tizenhárom forgalmas metróállomáson biztosítja az érintésmentes kézfertőtlenítés lehetőségét a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), ezzel segítve a koronavírus-járvány elleni védekezést.

  • 2020.09.25

Budapest vezetése segítséget nyújt a turizmusnak, vendéglátásnak

Míg a Fidesz-rezsim belerúg a fővárosi vendéglátósokba, addig Karácsony Gergely és városvezetése valódi segítséget nyújt nekik. 

  • 2020.09.24

László Imre pert nyert a TV2-vel szemben

A Tényeknek papírja van róla, hogy rágalmazta Újbuda polgármesterét.