Címke: Fidesz

2020.02.13

Bejött a gyűlöletkampány? Rálőttek a DK irodájára!

Rálőttek a Demokratikus Koalíció újbudai irodájára, a párt szerint itt az ideje megállítani a Fidesz gyűlöletkeltő politikáját. 

2019.11.29

A Fidesz is beismerte: nem törődtek az átláthatósággal

Dr. László Imre egy számára nagyon fontos örömhírt jelentett be a Hivatalos Facebook-oldalán, hiszen a Fidesz végre elismerte és belátta, hogy mindezidáig nem törődtek kellőképpen az átláthatósággal. 

2019.11.22

Dr. László Imre utoljára szólt a szuperkórház ügyéről

Dr. László Imre, Újbuda polgármestere felháborítónak tartja, hogy azt gondolják, pont ő, aki ki orvosként 16 évig vezette a Honvédkórházat és építette a Szent Imre kórházat, ne tartaná az egyik legfontosabb kérdésnek az egészségügy fejlesztését.

2019.10.21

Szánalmas: Hoffmann saját teraszát is elhanyagolta, mint kerületét

A Fidesz bukott újbudai polgármestere nem csak a kerületet volt képtelen rendben tartani, de még saját teraszát is. Dr. László Imre most azt is rendbe hozza majd!

2019.09.26

Összefogással próbálják megvédeni a Hamzsabégi sétányt

Megrémítették a helyi lakosokat a Hamzsabégi út fáira festett narancssárga pöttyök, amik feltehetően egy parkkal szomszédos vasúti sín bővítéséhez kapcsolódnak.

2019.09.17

Az újbudai fideszesek 5 legfőbb bűne

Újbuda fideszes polgármestere hibákat hibára halmoz, máshoz sem ért, mint az adófizetői pénzből kampányoláshoz. A kilenc év alatt sok jót nem tud felmutatni, viszont a teljesség igénye nélkül összeszedtük városvezetésének 5 legfőbb bűnét. 

2019.09.13

Hoffmann Tamás úgy táncol, ahogy Orbán fütyül

Hoffmann Tamás kilencévnyi ténykedése nyomán a XI. kerület egykori fénye igencsak megkopott, ahogy ő maga is egyre inkább csak egy bábra hasonlít, aminek Orbán Viktor rángatja a zsinórjait. Tudathasadásos helyzetében folyamatosan adófizetői pénzből kampányol, közben igyekszik minden lehetséges módon letagadni saját pártját, a Fideszt. Ideje mennie!