3 ok, amiért ne legyél fideszes

3 ok, amiért ne legyél fideszes

Fideszesnek lenni nem túl jó mulatság, már csak azért sem, mert kiment a divatból ez a szokás.

Összegyűjtöttük azt a három legfontosabb indokot, ami téged is meggyőzhet arról, hogy ne légy fideszes.
1, Fideszesnek lenni ciki

Nem hallunk gyakran olyan sztorikat, amelyekben arról dicsekednek, hogy: "amikor elmondtam a csajnak/srácnak, hogy a példaképem Orbán Viktor és a 133 bátor képviselő, azonnal haza akart jönni velem." Azért nem mesélnek ilyesmiről a barátaink, mert fideszesnek lenni nem szexi.

2, Téged fognak hibáztatni

Ha Orbánék egy beteg ötlettel állnak elő, a szomszédaid téged fognak szekálni miatta, hiszen tudják rólad, hogy a kormányt támogatod. Na de érdemes feltenned magadban a kérdést: én tényleg közösséget tudok vállalni velük? Hidd el, nem éri meg!

3, Uncsi

Ha Harrach Péter beszél, két körből kimaradsz, és mire vége van, elfelejted az elejét, Kövér Laciról nem is beszélve. A Fidesz-KDNP szövetség képviselői rosszindulatú, besavanyodott, unalmas emberek. Semmi motiválót nem találunk bennük. Egészen konkrétan lehoznak az életről.

Nagyon sok érv van még amellett, hogy ne légy kormánypárti, de ha ezt a hármat megjegyzed, nem fenyeget téged sem az a veszély, hogy fideszes légy. Tartsd meg ezt a jó szokásod!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.30

Balog Zoltán öt legundorítóbb kijelentése

A fideszes Balog Zoltánról tudjuk, hogy vizet prédikál, de néhány kijelentésével örökre beírta magát a csicskák könyvébe.

  • 2020.05.29

Úgy 8 milliárddal emeli a papok fizetését a Fidesz

Úgy látszik, csak az ápolók nem a pénzért dolgoznak, a papok igen. A pontos összeget nem közölték, de kábé 8 milliárdos emelést kapnak.

  • 2020.05.29

A fideszes Cser-Palkovics elmondta, a polgármesterek nem ismerték a fertőzöttek pontos számát

Az már elég gáz, hogy még a legnagyobb fideszes csicskák sem értenek egyet a pofátlan Orbán-kormánnyal. A fehérvári fideszes polgármester majdnemhogy kiteregette a szennyest.