5 Orbán-idézet, amitől lefordulsz a székről

5 Orbán-idézet, amitől lefordulsz a székről

Újra porondon a mi utánozhatatlan Orbán Viktorunk, akinek rendszeresen olyan mondatok esnek ki a száján, amiket nyilván ő maga sem hisz. Pofátlanságának nincsen határa, minden napra jut legalább tíz, de igyekszünk visszafogni magunkat és csak újabb ötről teszünk említést. 

1. "Nem azért dolgozott-e az elmúlt nyolc évben a társadalom, hogy soha többé ne legyen olyan kormányfője Magyarországnak, aki nyugodtan kijelentheti: rajta kívül nincs más alternatíva. Aki ezt állítja, az nem kormányozni, hanem uralkodni akar."

Köszönjük! 22 éve kimondta azt, amit ma egy egész ország gondol róla. A vámpírkormány vezetője rohadtul nem kormányoz, hanem uralkodik. És ő csak nevet a markában az egész koronavírus-dolgon, mert végre teljesült féltve őrzött álma: teljhatalmat kapott. Nem szólhatnak bele a döntéseibe, így megállás nélkül tehet tönkre életeket és dönthet romba egy országot. A mi életünket, a mi hazánkat.

2. "Nőügyekkel nem foglalkozom."

2017-ben válaszolta ezt az újságíróknak amikor Szemerkényi Réka washingtoni nagykövetet hivatalából való távozásának okairól faggatták. Akkor is magasról tett a nőkre, ez 2020-ra sem változott. Vagyis de. Azóta a fideszes nőgyülölet újabb szintre emelkedett, könyörtelenül alázzák meg nők ezreit naponta. Lehet, itt az ideje, hogy foglalkozz a nőügyekkel, kedves Orbán Viktor! És légyszi, ne úgy, ahogy azt most csináljátok a bábjaiddal! Mert az undorító.

3. "Magyarország lassan világbajnok lesz a kiadások lefaragásának tekintetében. Ha önök megnézik, hogy mi minden történt az elmúlt egy esztendőben Magyarországon a pénzügyi stabilitás helyreállítása érdekében, akkor valószínűleg ezt túlzás nélkül minősíthetik világrekordnak."

Már 2010-ben is képes volt minket ilyen maszlagokkal etetni. Magyarország nem ebben lett világbajnok, hanem a hazai átlakereset milyenségében. A tanárok, orvosok, ovónők és tűzoltók alulfizettségében. És persze, a drágalátos magyar honatyák fizetésének nagyságában. Nem a kiadásokból van lefaragva, hanem a polgárok fizetéséből, hogy meggazdagodhassanak belőle a fideszes csicskák.

4. "Fizessenek a hazugok!"

Bárcsak, emlékezne erre a 2007-ben, a Gyurcsány-kormány kezdődő válsága utáni évben elejtett felszólalására. Akkor igazán mélyre kellene nyúlnia a pénztárcájában, mert sok hazug van ebben az országban, de Orbán mind közül a legnagyobb. Rengeteg lopott pénzt kellene visszautalnia a sok tönkrement számára. De ez sosem fog megtörténni. Hamarabb enne meg egy zsák sz*rt lóvét, minthogy egy forintot is csepegtessen a pórnépnek.

5. "Ne nyerjünk annyit, amennyit kértünk, ne mi kapjuk a legtöbbet."

Pillanatnyi elmezavar léphetett fel 2005-ben a miniszterelnök úrnál. A korrupció mondhatni ekkor még gyerekcipőben járt az országban, de azóta egy nagy és saras csizmává nőtte ki magát. Már ekkor is bőkezűen bánt a pásztor a báránykáival, de még igencsak figyeltek a látszatra. Mára? Ez a visszafogottság tökéletesen eltűnt, szégyentelenül nyúlják le a pénzeket és lopják meg a polgárokat, ha pedig rákérdeznél, miért mindig ők kapják a legtöbbet, csak annyit felelne, nyugalompénzügyekkel nem foglalkozom!

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.02

Szabó Tímea: Orbán felfüggesztheti az alapjogokat, tovább lophatja a közpénzeket

A Párbeszéd frakcióvezetője felhívta a figyelmet, hogy Orbánék csak látszatra mondanak le a teljhatalomról. Az egészségügyi vásághelyzet továbbra is szabad kezet ad a kormánynak.

  • 2020.05.30

Balog Zoltán öt legundorítóbb kijelentése

A fideszes Balog Zoltánról tudjuk, hogy vizet prédikál, de néhány kijelentésével örökre beírta magát a csicskák könyvébe.

  • 2020.05.29

Úgy 8 milliárddal emeli a papok fizetését a Fidesz

Úgy látszik, csak az ápolók nem a pénzért dolgoznak, a papok igen. A pontos összeget nem közölték, de kábé 8 milliárdos emelést kapnak.