A DK petíciót indított az érettségi elhalasztásáért

A DK petíciót indított az érettségi elhalasztásáért

A Demokratikus Koalíció petíciót indított annak érdekében, hogy ne a járvány tetőzésének idején tartsák az érettségit. Mutatjuk, hol lehet aláírni.

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke, Magyarország korábbi miniszterelnöke videóban jelentette be, hogy petíciót indítanak az érettségi elhalasztásáért. 

Gyurcsány: Járvány közepén nincs helye érettséginek.

A pártelnök szerint egészen elképesztő, hogy a járvány csúcsidőszakában akarják megtartani az érettségit. Úgy tűnik, nem tudja a jobb kéz, mit csinál a bal, ugyanis az oktatás és az egészségügy egy minisztérium kezében van. 

Nem is tudom, kinek jutott eszébe ilyen őrületes döntés.

Hozzátette: Ez a kormány csak akkor módosít a döntésein, ha hallja, hogy erős ellenállás van, ha hallja, hogy nem értünk ezzel egyet. Úgyhogy hallassuk a hangunkat! Kiabáljunk, szóljunk közösen: ez így nem mehet!

A petíciót itt lehet aláírni.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.02

Szabó Tímea: Orbán felfüggesztheti az alapjogokat, tovább lophatja a közpénzeket

A Párbeszéd frakcióvezetője felhívta a figyelmet, hogy Orbánék csak látszatra mondanak le a teljhatalomról. Az egészségügyi vásághelyzet továbbra is szabad kezet ad a kormánynak.

  • 2020.05.30

Balog Zoltán öt legundorítóbb kijelentése

A fideszes Balog Zoltánról tudjuk, hogy vizet prédikál, de néhány kijelentésével örökre beírta magát a csicskák könyvébe.

  • 2020.05.29

Úgy 8 milliárddal emeli a papok fizetését a Fidesz

Úgy látszik, csak az ápolók nem a pénzért dolgoznak, a papok igen. A pontos összeget nem közölték, de kábé 8 milliárdos emelést kapnak.