A fenéktetkós fideszes polgármester elvette a lakóktól az ellenzék adományát

A fenéktetkós fideszes polgármester elvette a lakóktól az ellenzék adományát

Tamás Barnabás március végén segélyszámlát nyitott a koronavírus-helyzet miatt, azonban nem mindenki pénzét fogadja el.

A Putnoki Reform Szövetség pártoktól függetlenként jött létre a helyi Fidesszel szemben. Úgy döntöttek, hogy a járvány elleni védekezés közös érdek, ezért a szövetség két tagja, Pásztor János és Pásztor Ádám (apa és fia) is utaltak a számlára. A kormánypárti polgármester ezt az összeget visszautalta nekik.

Egyik alkalommal még a visszautalás közleményébe a polgármester azt írta:

"téves utalás, ez nem az RNÖ (roma nemzetiségi önkormányzat) számlaszáma."

Tamás Barnabás három alkalommal utalta vissza a pénzt, köztük megejtve a fentebbi aljas, rasszista megjegyzést. Mindezzel azonban a putnokiaktól vette el azt a pénzt önhatalmúlag, amelyet az ellenzéki politikusok a közösbe adtak.

Alpári terveiről híresült el a Fidesz putnoki kedvence

A polgármesterről Orbánék nem vették le a kezüket akkor sem, amikor azzal állt elő, hogy milyen tetoválásokat akar csináltatni a hátsójára:

Gyurcsányt a seggem egyik felére, Vonát meg a másik felére rajzoltatom és hagyom, hogy rugdossák. Maximum fájni fog, de megéri, mert oda valók - mondta el korábban a minősíthetetlen városatya.

A putnoki arrogancia-király csak egy szelete annak a nagy tortának, amit a Fidesz sütött. Megtehetjük, hogy inkább nem kérünk belőle...

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.02

Szabó Tímea: Orbán felfüggesztheti az alapjogokat, tovább lophatja a közpénzeket

A Párbeszéd frakcióvezetője felhívta a figyelmet, hogy Orbánék csak látszatra mondanak le a teljhatalomról. Az egészségügyi vásághelyzet továbbra is szabad kezet ad a kormánynak.

  • 2020.05.30

Balog Zoltán öt legundorítóbb kijelentése

A fideszes Balog Zoltánról tudjuk, hogy vizet prédikál, de néhány kijelentésével örökre beírta magát a csicskák könyvébe.

  • 2020.05.29

Úgy 8 milliárddal emeli a papok fizetését a Fidesz

Úgy látszik, csak az ápolók nem a pénzért dolgoznak, a papok igen. A pontos összeget nem közölték, de kábé 8 milliárdos emelést kapnak.