A Fidesz főbohóca miatt hurcolják meg Hadházyt

A Fidesz főbohóca miatt hurcolják meg Hadházyt

Amikor a Fidesznél már elfogynak az érvek, megjelenik Bede Zsolt, hogy átvegye a helyüket. 

A Vahajtások nevű Fidesz-csicska portál szerkesztője egyfolytában minősíthetetlen akciókkal zavarja meg politikusok performanszait. Így történt akkor is, amikor Hadházy Ákos állítólagosan "elütötte" őt, amint a képviselő kocsijára akart helyezni egy doboz nyugtatót. Tényi István azonnal fel is jelentette, de ezen már nem lepődünk meg. Az viszont az Orbán-rezsimet minősíti, hogy ennek okán a Nyomozó Ügyészséghez került az ügy.

A teljes történetet korábban mi is megírtuk. Az eset kiválóan szemlélteti, hogy ha nincs valódi probléma, a kormánypárt színházat rendez, hogy megpróbálja besározni azokat, akiken nem találnak fogást.

A BRFK egy nappal a bohócparádé után közúti veszélyeztetés vétsége miatt nyomozást rendelt el, de az eljárást később átadták a mentelmi joggal érintett személyek ügyében nyomozó Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészségnek.

Ez a "hírt" persze felkapta a nyikhaj-sajtó, és már "újságíróként" hivatkoznak a műpéniszes, plakáttépkedő, köpködő futóbolondra, aki áldozatként még az "elütése" után is közvetítette a Vadhajtásokon az eseményeket.

Egyszerre kínos és megnyugtató a Bede-jelenség. Kínos azért, mert a fideszes képviselők egyike sem mondta még, hogy elhatárolódik ettől a botrányhőstől, és megnyugtató, mert elég, ha ránézünk a fazonra, és fejünkbe ötlik a kérdés: "komolyan csak ennyire futja tőlük?"

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.30

Balog Zoltán öt legundorítóbb kijelentése

A fideszes Balog Zoltánról tudjuk, hogy vizet prédikál, de néhány kijelentésével örökre beírta magát a csicskák könyvébe.

  • 2020.05.29

Úgy 8 milliárddal emeli a papok fizetését a Fidesz

Úgy látszik, csak az ápolók nem a pénzért dolgoznak, a papok igen. A pontos összeget nem közölték, de kábé 8 milliárdos emelést kapnak.

  • 2020.05.29

A fideszes Cser-Palkovics elmondta, a polgármesterek nem ismerték a fertőzöttek pontos számát

Az már elég gáz, hogy még a legnagyobb fideszes csicskák sem értenek egyet a pofátlan Orbán-kormánnyal. A fehérvári fideszes polgármester majdnemhogy kiteregette a szennyest.