A fideszes csicskák belefojtották a szót Szabó Tímeába

A fideszes csicskák belefojtották a szót Szabó Tímeába

Szabó Tímea országgyűlési képviselőbe parlamenti felszólalásakor először a fideszes képviselők fojtották bele a szót, majd Kövér László házelnök hallgattatta el. 

Szabó Tímea független országgyűlési képviselő, a Párbeszéd Magyarországért párt társelnöke azzal kezdte parlamenti felszólalását, hogy "Orbán Viktor egy hónapja nem meri idedugni a képét"

A képviselő szerint hazánkban a világon a legmagasabb a halálozási ráta.

Arról kérdezett, hogy hol vannak azok a védőfelszerelések, amiről Szijjártó Péter beszélt. Arról is beszélt, hogy amíg a magyar háziorvosok, megyei kórházak dolgozói alig kapnak védőmaszkokat, addig a kormány többszázezer maszkot és védőfelszerelést osztott szét a határon túliaknak. A fideszes csicskák nem hagyták, hogy végigmondja vastapssal fojtották bele a szót - írja az Index.

"Akkor, ha kitapsolták magukat, szeretném elmondani, hogy a központi állományból védőfelszerelés a megyei kórházba, háziorvosi rendelőbe érkezett 19 pár..." -folytatta volna Szabó Tímea. Ám ekkor Kövér László házelnök vette el tőle a szót. Amikor a képviselő nemtetszését fejezte ki, Kövér így érvelt: "Köszönöm, képviselő asszony, sajnos az ön által kiváltott viharos tetszésnyilvánítással nem tudtam mit kezdeni."

"Szégyellje magát, elszabotálta a felszólalásomat" – szólt vissza Szabó.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.27

MSZP: a kormány használjon fel minden uniós eszközt a segítségnyújtásra!

Az MSZP felszólítja a kormányt, hogy használjon fel minden európai uniós eszközt a koronavírus-járvány gazdasági hatásainak mérséklésére - mondta Ujhelyi István, a szocialisták európai parlamenti képviselője szerdán.

  • 2020.05.27

Több mint 15 milliárd eurót kapunk az EU-tól a magyar gazdaság újraindítására

Az Európai Bizottság 750 milliárd euróval támogatja a kontinens gazdaságának újraindítását. Közben a Fidesz-kormány az önkormányzatokat vérezteti ki, és cserben hagyja a munkanélkülieket.

  • 2020.05.27

Sneider Tamás, Farkas Gergely és Varga-Damm Andrea elhagyja a Jobbikot

Kilép a Jobbik országgyűlési képviselőcsoportjából Sneider Tamás, Farkas Gergely és Varga-Damm Andrea - írja az MTI.