A legtöbben a kormányt teszik felelőssé a Pesti úti otthon katasztrófájáért

A legtöbben a kormányt teszik felelőssé a Pesti úti otthon katasztrófájáért

A megkérdezettek 42 százaléka szerint a kormány, 24 százalék szerint pedig a főváros a felelős az idős otthonban kialakult helyzetért – derül ki a Publicus felméréséből.

Április elején tört be a koronavírus-fertőzés a Pesti úti idősek otthonába. Azóta többször is megírtuk és a főpolgármester dokumentumokkal is bizonyította, hogy a vírus elterjedéséért a kormányzat tehető felelőssé. A Publicus felmérése szerint a magyar emberek jelentős része is így gondolja.

Az ellenzékiek és a bizonytalanok többsége.

A megkérdezettek 42%-a gondolta úgy, hogy az idősotthonban kialakult katasztrófáért a kormány a felelős. Mindössze 24% érezte a fővárosi önkormányzatot hibásnak. A fideszes szavazók 67%-a gondolta felelősnek Karácsony Gergelyéket, az ellenzékiek háromnegyede viszont a Fidesz-kormányt jelölte meg a bajok okozójaként.

A bizonytalanok körében is több mint kétszer annyian gondolták felelősnek az Orbán-kormányt.
 

 Az emberek többsége jól érzi a valóságot. Tudják, hogy a vámpírkormány a felelős az idősotthon tragédiájáért!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.24

Komjáthi Imre: az MSZP a magyar dolgozókat védi!

"Az MSZP a magyar munkavállálók pártján áll. Az MSZP a magyar dolgozók jogait védi és értük küzd" - jelentette ki Komjáthi Imre, a szocialisták alelnöke vasárnap.

  • 2020.05.24

A DK a Puskás Arénára vetítette az ország szégyenét

Mészárosnak minden, az egészségügynek semmi: a DK szerint amíg az egészségügy semmiféle plusz támogatást nem kap a kormánytól, Orbán szomszédja a járványon is jól megszedi magát.

  • 2020.05.23

Az ingyen parkolást is elveszi a Fidesz az egészségügyisektől

A járvány frontvonalában harcolók nyílt megalázása, hogy a fizetésük csökkentése mellett még az ingyen parkolás sem jár nekik a munkahelyükön - közölte a DK.