A PestiSrácok letagadta Orbánt, hogy megpróbálja lejáratni a Jobbikot - FFF

A PestiSrácok letagadta Orbánt, hogy megpróbálja lejáratni a Jobbikot - FFF

A kormánypropaganda felköpött és alá állt. Sorozatunkban a Fidesz álhírgyárát mutatjuk be. Most éppen azt, ahogy a Fidesz egyik leggátlástalanabb propagandistája még Orbán beszédét sem ismeri fel, ha épp az kell a szánalmas lejáratáshoz. 

Szarvas Szilveszter a PestiSrácok.hu főszerkesztő-helyetteseként és a HírTv műsoraiban is gyakran áradozik arról, mennyire tökéletes minden, amit Orbán tesz és mennyire rossz minden, amit az ellenzék mond. 

Nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy nemrég országos elfogatóparancsot és körözést adott ki ellene a Pesti Központi Kerületi Bíróság egy, a Czeglédy-ügy miatti rágalmazás kapcsán.

Na most Szarvas a PestiSrácok hasábjain egy elnyújtott és szörnyen unalmas, önismétlő cikkben próbálta meg lejáratni Steinmetz Ádámot, a Jobbik országgyűlési képviselőjét egy parlamenti felszólalása kapcsán. A cikk lényege, hogy ugyanazt a parlamenti beszédet mondta el Szél Bernadett és Steinmetz Ádám. A szerző szerint "Ők ugyanis azt a feladatot kapták, hogy agresszívan támadják a kormányt, a nagy végrehajtásban pedig egyiküknek sem tűnt fel, hogy a gazdi ugyanazt a beszédet nyomta a kezükbe."

Sajnos nem a cikk kifejezésmódjával van a legnagyobb baj. 

A cikk Szél Bernadett és Steinmetz Ádám azon beszédét firtatja, melyben mindketten Orbán Viktor 2007-es beszédét idézik. Csak azt már egy szóval sem említi a szerző, hogy a felszólalások azért azonosak, mert idézetek.

Ilyen lenne a fideszes oknyomozás? Kamuznak orrba-szájba!

A fideszes propagandista tehát vagy nem tudja, hogy az általa végletekig imádott Orbán milyen beszédet mondott. Annak ellenére sem, hogy az az utóbbi hetekben elég nagy port kavart. Vagy csak hazug módon letagadja Orbán beszédét annak érdekében, hogy megpróbálja a Jobbikot lejáratni. Akárhogy is, ez jól bemutatja a fideszes hazugsággyárak működését.

Ha arra van szükség, az orbánista propagandamédia akár még Orbánt is letagadja, hogy benyaljon gazdájának.

Ezt mondjuk lehet, hogy magától Orbántól tanulták, aki a szóban forgó beszédét azóta már ezerszer is megtagadta. Erről az alábbi cikkünkben részletesen is írtunk.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.24

Komjáthi Imre: az MSZP a magyar dolgozókat védi!

"Az MSZP a magyar munkavállálók pártján áll. Az MSZP a magyar dolgozók jogait védi és értük küzd" - jelentette ki Komjáthi Imre, a szocialisták alelnöke vasárnap.

  • 2020.05.24

A DK a Puskás Arénára vetítette az ország szégyenét

Mészárosnak minden, az egészségügynek semmi: a DK szerint amíg az egészségügy semmiféle plusz támogatást nem kap a kormánytól, Orbán szomszédja a járványon is jól megszedi magát.

  • 2020.05.23

Az ingyen parkolást is elveszi a Fidesz az egészségügyisektől

A járvány frontvonalában harcolók nyílt megalázása, hogy a fizetésük csökkentése mellett még az ingyen parkolás sem jár nekik a munkahelyükön - közölte a DK.