A terrorállamtitkár most komolyan tippet adott, hogyan érettségizzenek betegen a diákok?!

A terrorállamtitkár most komolyan tippet adott, hogyan érettségizzenek betegen a diákok?!

Mi is adunk két tippet: Orbánnak azt, hogy rúgja ki ezt az őrültet, Maruzsának meg azt, hogy keressen fel egy jó pszichiátert!

Az Index tudósítása szerint Maruzsa Zoltán terrorállamtitkár az Operatív Törzs sajtótájékoztatóján az érettségikkel kapcsolatban a következőket találta mondani.

Nem lesz lázmérés az érettségin, mert két Cataflammal 37 fok alá vihető a láz.

Az érettségi elhalasztását követelő tanárokat korábban kommunista terroristának nevező Maruzsának valószínűleg az összes maradék esze elment karanténba.

Hogyan juthatott eszébe egy magát köznevelési államtitkárnak nevező valakinek, hogy tippeket adjon a diákoknak, hogyan tettessék egészségesnek magukat, ha lázasak?

Ez az ember tényleg ennyire hülye vagy Orbán Viktor utasítására festi magát ilyenre? Esetleg valamilyen kicsavart gondolkodás mentén azt hiszi, kötelessége mindent megtenni azért, hogy az eredetileg jelentkezett 113387 diákból minél többen jelenjenek meg hétfőn az érettségin? Még akkor is, ha ez veszélyes? Ritkán lehet manapság meglepődni egy fideszes eltorzult gondolkodásán, de most azért sikerült.

via

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.02

Szabó Tímea: Orbán felfüggesztheti az alapjogokat, tovább lophatja a közpénzeket

A Párbeszéd frakcióvezetője felhívta a figyelmet, hogy Orbánék csak látszatra mondanak le a teljhatalomról. Az egészségügyi vásághelyzet továbbra is szabad kezet ad a kormánynak.

  • 2020.05.30

Balog Zoltán öt legundorítóbb kijelentése

A fideszes Balog Zoltánról tudjuk, hogy vizet prédikál, de néhány kijelentésével örökre beírta magát a csicskák könyvébe.

  • 2020.05.29

Úgy 8 milliárddal emeli a papok fizetését a Fidesz

Úgy látszik, csak az ápolók nem a pénzért dolgoznak, a papok igen. A pontos összeget nem közölték, de kábé 8 milliárdos emelést kapnak.