A terroristázó fideszes szerint biztonságos lesz az érettségi

A terroristázó fideszes szerint biztonságos lesz az érettségi

Amelyik diák nem bízik Maruzsa szavaiban, az ősszel érettségizhet, állítólag nem büntetik meg érte. 


Az utóbbi napokban szülők, tanárok és diákok is tiltakoztak az érettségi május 4-i megtartása ellen, miután kiderült, hogy éppen egy nappal korábbanra várják a járvány tetőzését hazánkban. Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár akkor a tiltakozó pedagógusokat simán csak kommunista terroristákhoz hasonlította.

Most ez az erkölcsi óriás azt állítja, a szakemberek szerint teljesen biztonságos a koronajárvány tetőzésekor érettségit tartani, hiszen csak tízesével kell majd egy teremben ülniük a diákoknak. Persze korábban még azt is meg akarták tiltani, hogy sétálni kimenjenek az otthonukból, de most már annyira nem tartják veszélyesnek ezt a fideszesek.

 

Mindezzel együtt, ha valaki nem akar május 4-én vizsgát tenni, akkor ősszel is leteheti azt, hiszen teljes körű érettségit szerveznek akkor is - mondta most Maruzsa Terrorzoltán az MTI-nek. Akár a vizsga reggelén is meggondolhatja magát a diák, ennek semmilyen szankciója nem lesz - ígéri a fideszes csicska.

via

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.02

Szabó Tímea: Orbán felfüggesztheti az alapjogokat, tovább lophatja a közpénzeket

A Párbeszéd frakcióvezetője felhívta a figyelmet, hogy Orbánék csak látszatra mondanak le a teljhatalomról. Az egészségügyi vásághelyzet továbbra is szabad kezet ad a kormánynak.

  • 2020.05.30

Balog Zoltán öt legundorítóbb kijelentése

A fideszes Balog Zoltánról tudjuk, hogy vizet prédikál, de néhány kijelentésével örökre beírta magát a csicskák könyvébe.

  • 2020.05.29

Úgy 8 milliárddal emeli a papok fizetését a Fidesz

Úgy látszik, csak az ápolók nem a pénzért dolgoznak, a papok igen. A pontos összeget nem közölték, de kábé 8 milliárdos emelést kapnak.