A Vadhajtások újságírója azt hazudja, hogy elütötték - FFF

A Vadhajtások újságírója azt hazudja, hogy elütötték - FFF

FideszFéknyúzFigyelő sorozatunkban a Fidesz álhírgyárát mutatjuk be. Az FFF mai részében azt mutatjuk be, hogy Bede Zsolt, a Fidesz egyik legszánalmasabb hazugsággyárosa, hogyan ad elő színlelt balesetet az ellenzék tüntetésén.

Hadházy Ákos és képviselőtársai a járványhelyzet miatt kreatív módon autós tüntetéseket szerveznek a kormány önkényeskedése és elhibázott döntései ellen.
A héten rendőröket küldött a hatalom az ellenzékiekre. Múlt héten még nem voltak ennyire felkészülve, ezért csak Bede Zsoltot, a Vadhajtások néven futó fideszes gyűlöletportál kamu újságíróját küldték a tüntetés megzavarására.


Bede Zsolt, a Fidesz legalávalóbb szennylapja, a Vadhajtások újságírója múlt rávettette magát Hadházy Ákos autójára. Most azt hazudja, hogy az ellenzéki képviselő elütötte őt. Bede saját videóján is látszik, hogy ez nem igaz.

Közvetlenül a színlelt baleset előtt Bede Zsolt egy járókelő kérdésére, miszerint mi lesz itt, így válaszolt:

"Tüntetnek ezek a barmok! A Hadházyék!"

Ha már a KRESZ-nél és a közlekedési szabályoknál tartunk, Bede Zsolt a járdáról lelépve, gyalogos forgalomtól elzárt területen sétált ki Hadházy autója elé. Ilyenért tömegével büntettek meg korábban ellenzéki tüntetőket. Őt még csak nem is igazoltatták.

Bede az úttestre lelépve odarohant Hadházy éppen csak mozgó autója elé. A képviselő ekkor teljesen lefékezett, az orbánista hazugsággyáros ezt kihasználva kezdte meg performanszát.

Bede ezután egyértelműen provokálási célból Hadházy szélvédőjére helyezte, valószínűleg saját, már kiürült xanaxos dobozát.

Az ellenzéki képviselő érzékelve, hogy piszok került a szélvédőjére ablaktörlőjével próbálta eltávolítani a nem kívánatos tárgyat. Illetve dudálással jelezte az előtte szabálytalanul tartózkodó gyalogosnak, hogy tovább szeretne haladni. Ezt még a rend Orbánék által kirendelt őrei sem minősíthették volna indokolatlan hangjelzésnek, mint tették azt uruk parancsára a tegnapi hasonló tüntetésen.

Bede ekkor látta elérkezettnek a pillanatot, hogy bevesse magát. Tette ezt szó szerint. Lendületet vett, és rávetette magát Hadházy motorháztetőjére.

A nevetséges jelenetből egyértelműen kiderül, hogy az úgynevezett újságíró saját maga vesz lendületet az "elütéshez". 

A képeknél még szánalmasabb Bede megjátszott drámaisága. Színészi játéka körül-belül a '90-es években kalózkazettákon terjedő akciófilmek alámondásos hangsávjainak a szintjén van. Kicsit az időzítést is elhibázta. Már előre kérdezi az álló autóban ülő Hadházyt, hogy miért üti el.

"Mér' ütsz el, Hadházy? Följelentelek! Ááá! Segítség!"

A megjátszott kamubaleset után szinte apatikus, elhaló hangon rendőrért kiált, illetve szajkózza az előre megbeszélt hazugságot, miszerint Hadházy elütötte őt.

Az elütés komolyságát mutatja az is, hogy Bede további tíz percen keresztül tudósított a tüntetésről. Láthatólag minden gond nélkül sétálgatott, még csak nem is remegett a kamera a kezében a sokkhatástól. A hazugságtól sem remegett, mert ahhoz már hozzászokott a vastagbőrű álhírgyáros. Bede végül feljelentést is tett a meg nem történt baleset miatt.

Biztos felülről lett neki megmondva, hogy csinálja meg ezt a szánalmas műbalhét. Még ha a végén ki is derül az igazság, a hatóságok sokáig kellemetlenkedhetnek az ellenzéki képviselőnél.

Azért Orbán ne legyen nyugodt! Ahogy Hadházy Ákost ismerjük, sokkal többet kibír egy ilyen kis Fidesz-csicska feljelentgetésénél, és továbbra is elszántan fog küzdeni az elnyomó Fidesz-uralom ellen.

Ez a szánalmas eset ugyan az igazság látszatát sem kelti, de minden esetre érdemes követni a FideszFéknyúzFigyelő sorozatát, hogy lelepleződjenek az ennél kevésbé átlátszó, fideszes hazugságok.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.24

Komjáthi Imre: az MSZP a magyar dolgozókat védi!

"Az MSZP a magyar munkavállálók pártján áll. Az MSZP a magyar dolgozók jogait védi és értük küzd" - jelentette ki Komjáthi Imre, a szocialisták alelnöke vasárnap.

  • 2020.05.24

A DK a Puskás Arénára vetítette az ország szégyenét

Mészárosnak minden, az egészségügynek semmi: a DK szerint amíg az egészségügy semmiféle plusz támogatást nem kap a kormánytól, Orbán szomszédja a járványon is jól megszedi magát.

  • 2020.05.23

Az ingyen parkolást is elveszi a Fidesz az egészségügyisektől

A járvány frontvonalában harcolók nyílt megalázása, hogy a fizetésük csökkentése mellett még az ingyen parkolás sem jár nekik a munkahelyükön - közölte a DK.