Áder feltette a bohóc orrot, és nagyobbat viccelt, mint a Hírcsárda

Áder feltette a bohóc orrot, és nagyobbat viccelt, mint a Hírcsárda

Áder János olyan szöveget eresztett le, ami szöges ellentétében áll a magyar viszonyokkal.

Ezekben a nehéz napokban is szükség van a humorra. Ki más kacagtathatná meg a magyar népet a veszélyhelyzet idején, mint maga a köztársasági elnök.

Szó szerint idézzük a mókamestert.

"Magyarország demokratikus, független jogállam. Szabad ország. Olyan ország, ahol ma már természetes, hogy szabadon mondjuk el a véleményünket, szabadon gyülekezünk, közlekedünk. Szabadon vállalkozhatunk. Szabadon választunk képviselőket, polgármestereket. Szabadon hozhatunk létre szakmai, érdekképviseleti, politikai szervezeteket. Szabadon veszünk részt különböző nemzetközi szervezetek munkájában. A szabadság azonban törékeny. Ahogy Ronald Reagan fogalmazott, minden nemzedéknek folyamatosan küzdenie kell érte, és védelmeznie kell"

A folyamatos küzdés a demokráciáért sok apró gesztusban megnyilvánulhat. Ilyen többek között az, amikor Kövér László kikapcsolja a mikrofont egy ellenzéki politikus beszéde közben, vagy amikor az Operatív Törzs beolvassa a hetedik Fidesz-csicska oldal kérdését.

Ezek mind a demokrácia védelmét szolgálják. Áder János pedig a jókedvünkért felel. Kár, hogy a valóság nem is annyira vicces...

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.30

Balog Zoltán öt legundorítóbb kijelentése

A fideszes Balog Zoltánról tudjuk, hogy vizet prédikál, de néhány kijelentésével örökre beírta magát a csicskák könyvébe.

  • 2020.05.29

Úgy 8 milliárddal emeli a papok fizetését a Fidesz

Úgy látszik, csak az ápolók nem a pénzért dolgoznak, a papok igen. A pontos összeget nem közölték, de kábé 8 milliárdos emelést kapnak.

  • 2020.05.29

A fideszes Cser-Palkovics elmondta, a polgármesterek nem ismerték a fertőzöttek pontos számát

Az már elég gáz, hogy még a legnagyobb fideszes csicskák sem értenek egyet a pofátlan Orbán-kormánnyal. A fehérvári fideszes polgármester majdnemhogy kiteregette a szennyest.