Az MSZP 12 tonna élelmiszert oszt szét

Az MSZP 12 tonna élelmiszert oszt szét

A koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került családok között a következő napokban 12 tonna tartós élelmiszert oszt szét az MSZP.


Molnár Zsolt az MSZP Facebook-oldalán követhető online sajtótájékoztatóján közölte, az MSZP parlamenti frakciójának szolidaritási alapjából biztosított négymillió forintból tartós élelmiszereket vettek, hogy azokat eljuttassák olyan családokhoz, amelyek a járvány miatt lehetetlen vagy nehéz helyzetbe kerültek, illetve elveszítették a munkájukat.


Az MSZP országgyűlési és önkormányzati képviselői május 1-jéig közel 12 tonna élelmiszert osztanak szét országszerte.

Molnár Zsolt elmondta, az országgyűlési képviselőik fizetésnövekedésüket felajánlották a frakció szolidaritási alapjába, ezért folytatják karitatív akcióikat. Azt kérte, hogy a rendkívüli helyzet ellenére is ünnepeljék meg az emberek szűk családi körben május elsejét, vasárnap pedig az anyák napját.

MTI

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.27

MSZP: a kormány használjon fel minden uniós eszközt a segítségnyújtásra!

Az MSZP felszólítja a kormányt, hogy használjon fel minden európai uniós eszközt a koronavírus-járvány gazdasági hatásainak mérséklésére - mondta Ujhelyi István, a szocialisták európai parlamenti képviselője szerdán.

  • 2020.05.27

Több mint 15 milliárd eurót kapunk az EU-tól a magyar gazdaság újraindítására

Az Európai Bizottság 750 milliárd euróval támogatja a kontinens gazdaságának újraindítását. Közben a Fidesz-kormány az önkormányzatokat vérezteti ki, és cserben hagyja a munkanélkülieket.

  • 2020.05.27

Sneider Tamás, Farkas Gergely és Varga-Damm Andrea elhagyja a Jobbikot

Kilép a Jobbik országgyűlési képviselőcsoportjából Sneider Tamás, Farkas Gergely és Varga-Damm Andrea - írja az MTI.