Elhalasztják a pénzszórást a katolikus konferenciára

Elhalasztják a pénzszórást a katolikus konferenciára

Milliárdokat ölt bele a kormány, de kiderült, hogy halasztani kell a rendezvényt.

A Budapesten idén szeptember 13. és 20. között kitűzött 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusnak (NEK) az új koronavírus-járvány miatti 2021-re történő elhalasztását jelentette be Matteo Bruni szentszéki szóvivő csütörtökön.

A tervek szerint az új Puskás Stadionban tartották volna a kongresszust, a magyar kormány eddig több mint 30 milliárd forintot fordított rá.

Magyarul: a világ egyik leggazdagabb szervezete, a katolikus egyház rendezvényére milliárdokat szánt a Fidesz a koronavírus-járvány kellős közepén, és az nem azért marad el, mert Orbán úgy döntött, hogy jobb helye lenne annak a pénznek.

Hogy is lehetne jobb helye, mikor Orbán és Semjén egyik legfőbb célja, hogy szócsőként tartsa maga mellett az egyházi méltóságokat? Ilyenkor is csak a propaganda terjesztésére tudnak gondolni, a magyarok érdeke elúszik a miseborban.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.02

Szabó Tímea: Orbán felfüggesztheti az alapjogokat, tovább lophatja a közpénzeket

A Párbeszéd frakcióvezetője felhívta a figyelmet, hogy Orbánék csak látszatra mondanak le a teljhatalomról. Az egészségügyi vásághelyzet továbbra is szabad kezet ad a kormánynak.

  • 2020.05.30

Balog Zoltán öt legundorítóbb kijelentése

A fideszes Balog Zoltánról tudjuk, hogy vizet prédikál, de néhány kijelentésével örökre beírta magát a csicskák könyvébe.

  • 2020.05.29

Úgy 8 milliárddal emeli a papok fizetését a Fidesz

Úgy látszik, csak az ápolók nem a pénzért dolgoznak, a papok igen. A pontos összeget nem közölték, de kábé 8 milliárdos emelést kapnak.