Ellentét: Fideszes érdekkörökkel megy szembe Tarlós István

Ellentét: Fideszes érdekkörökkel megy szembe Tarlós István

A HÉV és a metró összekötése gazdaságtalan, de Garancsi István lakóparkját sem kell kiszolgálni a főpolgármester szerint. De az is kiderült, hogy voltak olyan tervek, amiket csak a fideszes polgármesterek kedvéért támogatott.

Miniszterelnöki megbízottként írt levelet a felcsúti miniszterelnöknek Tarlós István. Több érdekes tervet is felvetett, amiket végre lehetne hajtani a járványhelyzet alatt.

A legmeghökkentőbb a Volán és a MÁV összevonásának terve. Ennél csak a volt főpolgármester indoka az izgalmasabb, szerinte az összevonás most mérsékeltebb hullámokat verne az ellenzék, a szakszervezetek és a média köreiben.

Az igazi köpönyegforgató.

A legtöbb figyelmet azonban azok a tervei érdemlik, amelyeket főpolgármesterként még teljes mellszélességgel támogatott. Az indokaiból azt is megtudhatjuk, hogy a város, vagy a Fidesz érdekei voltak-e fontosabbak számára, amíg hivatalban volt. Az M2-es metró és a gödöllői HÉV összekötéséről nyíltan kimondja, hogy:

Csak a XVI. és XVII kerületi fideszes polgármesterek kedvéért támogatta, egyébként gazdaságtalan és túl drága lenne.

Ugyanígy nem szükséges a budai fonódó második ütemének megépítése sem. Mert ez csak a Garancsi-féle BudaPart lakóparkot kötné be a közösségi közlekedési hálózatba. Az oda költözők pedig nem igénylik majd a közösségi közlekedést Tarlós István szerint. A M3-as metró meghosszabbítása és a 2-es villamos felújítása is halasztható projektek szerinte.

Főpolgármesterként ilyen tervek után mindig hátba szúrásról beszélt. Most pedig szíves örömest mártja bele a kést Karácsony Gergely, és a fideszes kerületi polgármesterek hátába is. Kicsinyes bosszú!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.24

Komjáthi Imre: az MSZP a magyar dolgozókat védi!

"Az MSZP a magyar munkavállálók pártján áll. Az MSZP a magyar dolgozók jogait védi és értük küzd" - jelentette ki Komjáthi Imre, a szocialisták alelnöke vasárnap.

  • 2020.05.24

A DK a Puskás Arénára vetítette az ország szégyenét

Mészárosnak minden, az egészségügynek semmi: a DK szerint amíg az egészségügy semmiféle plusz támogatást nem kap a kormánytól, Orbán szomszédja a járványon is jól megszedi magát.

  • 2020.05.23

Az ingyen parkolást is elveszi a Fidesz az egészségügyisektől

A járvány frontvonalában harcolók nyílt megalázása, hogy a fizetésük csökkentése mellett még az ingyen parkolás sem jár nekik a munkahelyükön - közölte a DK.