Fertőtlenítőszereket vitt Szabó Tímea az óbudai nyugdíjasoknak

Fertőtlenítőszereket vitt Szabó Tímea az óbudai nyugdíjasoknak

A legveszélyeztetettebb rétegnek segített a Párbeszéd országgyűlési képviselője.

A kormány feladata lenne, hogy megfelelő mennyiségű védőfelszereléssel lássa el a lakosságot, és az egészségügyi dolgozókat. A Fidesz-kormány azonban képtelen megfelelően ellátni a kötelező feladatát. Ezért az önkormányzatok és az ellenzéki pártok vették kezükbe a kezdeményezést.

Példás kiállás Szabó Tímeától.

Ezúttal a Párbeszéd óbudai országgyűlési képviselője tett nemes gesztust. Szabó Tímea fertőtlenítőszereket vitt a több III. kerületi nyugdíjas otthonba is. Korábban már maszkokat is adományozott a nyugdíjasoknak a parlamenti amazonja. A képviselő elmondta, hogy továbbra is folytatják a harcot a rászorulókért és az elnyomottakért. Hozzátette:

„Többen jelezték, hogy amióta számon kértem a kormányon, hogy hol vannak a maszkok, azóta hogy, hogy nem, elkezdtek megérkezni a védőfelszerelések az intézményekbe.”

Az országgyűlési képviselő is segít elvégezni azt a munkát, amit a kormány nem képes. Köszönet érte!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.30

Balog Zoltán öt legundorítóbb kijelentése

A fideszes Balog Zoltánról tudjuk, hogy vizet prédikál, de néhány kijelentésével örökre beírta magát a csicskák könyvébe.

  • 2020.05.29

Úgy 8 milliárddal emeli a papok fizetését a Fidesz

Úgy látszik, csak az ápolók nem a pénzért dolgoznak, a papok igen. A pontos összeget nem közölték, de kábé 8 milliárdos emelést kapnak.

  • 2020.05.29

A fideszes Cser-Palkovics elmondta, a polgármesterek nem ismerték a fertőzöttek pontos számát

Az már elég gáz, hogy még a legnagyobb fideszes csicskák sem értenek egyet a pofátlan Orbán-kormánnyal. A fehérvári fideszes polgármester majdnemhogy kiteregette a szennyest.