Fidesz: Az élet újraindítása miatt fontos Semjén milliárdos vadászkiállítása

Fidesz: Az élet újraindítása miatt fontos Semjén milliárdos vadászkiállítása

A gyilkos urizálásra akkor is van pénz, amikor tömegek veszítik el a munkájukat, és önkormányzatok kerülnek a csőd szélére.

Folyamatosan emeli a kormány Semjén Zsolt vadászkiállítására költött pénz összegét. Először tavaly ősszel csaptak hozzá még két milliárdot, majd a koronavírus-járvány közepén döntöttek újabb plusz 1,67 milliárd átcsoportosításáról.

Egy megyeszékhely két éves költségvetése.

Így már 50 milliárd forint lesz a végszámla. Csak összehasonlításképpen, ez nagyjából egy átlagos magyarországi megyeszékhely két éves költségvetésének felel meg. Szabó Tímea és Vadai Ágnes is kérdésekkel fordult a kormányhoz. A képviselők azt szerették volna megtudni, hogy miért nem a járvány elleni védekezésre költik ezt a pénzt. A választ Schanda Tamás államtitkár adta meg:

Az élet újraindulása szempontjából fontos a világszínvonalú nemzetközi rendezvények megtartása Magyarországon.

Tehát a Fidesznek az élet újraindítása szempontjából az önkormányzatok életképessége nem fontos, ahogy azoknak a tömegeknek a megélhetése sem, akik elveszítik a munkájukat. Csak a rongyrázó urizálás a fontos. Ez a vámpírkormányzás!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.02

Szabó Tímea: Orbán felfüggesztheti az alapjogokat, tovább lophatja a közpénzeket

A Párbeszéd frakcióvezetője felhívta a figyelmet, hogy Orbánék csak látszatra mondanak le a teljhatalomról. Az egészségügyi vásághelyzet továbbra is szabad kezet ad a kormánynak.

  • 2020.05.30

Balog Zoltán öt legundorítóbb kijelentése

A fideszes Balog Zoltánról tudjuk, hogy vizet prédikál, de néhány kijelentésével örökre beírta magát a csicskák könyvébe.

  • 2020.05.29

Úgy 8 milliárddal emeli a papok fizetését a Fidesz

Úgy látszik, csak az ápolók nem a pénzért dolgoznak, a papok igen. A pontos összeget nem közölték, de kábé 8 milliárdos emelést kapnak.