Gyurcsány: Egyetlen nap alatt 50 ezren írták alá petíciónkat az érettségi elhalasztásáért

Gyurcsány: Egyetlen nap alatt 50 ezren írták alá petíciónkat az érettségi elhalasztásáért

A DK érettségi elhalasztását követelő petícióját immár több mint 50 ezren aláírták. Ez szirénaszó a kormánynak!

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, a Demokratikus Koalíció petíciót indított annak érdekében, hogy ne a járvány tetőzésének idején tartsák az érettségit. 

A párt elnöke a kezdeményezés elindításakor kijelentette: egészen elképesztő, hogy a járvány csúcsidőszakában akarják megtartani az érettségit. Járvány közepén nincs helye érettséginek!

Gyurcsány Ferenc most arról számolt be, egy nap alatt 50 ezren csatlakoztatok a petícióhoz, hogy halasszák el május 4-ről az érettségit.

Hozzátette: Egy sor külföldi példa mutatja, hogy ez lenne a helyes megoldás. Franciaországban halasztanak. Spanyolországban halasztanak. Lengyelországban, Észtországban és még Bulgáriában is halasztanak. Rajtunk van a sor, nekünk is halasztani kell!

Gyurcsány: A kormánynak itt lenne az ideje meghallani 50 ezer ember hangját. Nem lehet játszani gyerekek, tanárok szülők egészségével!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.24

Komjáthi Imre: az MSZP a magyar dolgozókat védi!

"Az MSZP a magyar munkavállálók pártján áll. Az MSZP a magyar dolgozók jogait védi és értük küzd" - jelentette ki Komjáthi Imre, a szocialisták alelnöke vasárnap.

  • 2020.05.24

A DK a Puskás Arénára vetítette az ország szégyenét

Mészárosnak minden, az egészségügynek semmi: a DK szerint amíg az egészségügy semmiféle plusz támogatást nem kap a kormánytól, Orbán szomszédja a járványon is jól megszedi magát.

  • 2020.05.23

Az ingyen parkolást is elveszi a Fidesz az egészségügyisektől

A járvány frontvonalában harcolók nyílt megalázása, hogy a fizetésük csökkentése mellett még az ingyen parkolás sem jár nekik a munkahelyükön - közölte a DK.