Hat szakszervezet követel bocsánatkérést Maruzsa Zoltántól

Hat szakszervezet követel bocsánatkérést Maruzsa Zoltántól

A fideszes talpnyalónak volt pofája az orbánista propagandatelevízióban azt kiejteni a száján, hogy a PDSZ vegye föl a Vörös Hadsereg Frakció nevet.

Öt szakszervezeti konföderáció közös nyilatkozatot adott ki, amelyben közölték, azt várják, hogy Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár kérjen bocsánatot a PDSZ tagságától.

Nem hagyták szó nélkül a szakszervezetek, hogy államtitkári minőségben azokat becsméreli Maruzsa, akiknek képviseletére felesküdött. 

  • Az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés,
  • a LIGA Szakszervezetek,
  • a Magyar Szakszervezeti Szövetség,
  • a Munkástanácsok Országos Szövetsége,
  • és a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma

mélységes felháborodással hallotta Maruzsa Zoltánnak az M1 Híradójában elhangzott szavait

„Ezt terrorizmushoz hasonlítani szerencsétlen, ízléstelen és rossz érzést keltő. Szomorú, hogy megalapozott szakmai érvek és érdemi párbeszéd helyett inkább az ellenségkép gyártás egyszerű eszközéhez nyúl ismét a kormány a szakszervezetekkel szemben”– jegyezték meg.

Korábban írtunk róla, a PDSZ sztrájkot hirdet azon tanárok körében, akik szerint veszélyes lenne májusban megtartani a jelenlegi feltételek mellett az érettségiket. Minden bizonnyal erre reagált a fideszes csicska ezzel az alpári megnyilvánulással.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.27

Több mint 15 milliárd eurót kapunk az EU-tól a magyar gazdaság újraindítására

Az Európai Bizottság 750 milliárd euróval támogatja a kontinens gazdaságának újraindítását. Közben a Fidesz-kormány az önkormányzatokat vérezteti ki, és cserben hagyja a munkanélkülieket.

  • 2020.05.27

MSZP: a kormány használjon fel minden uniós eszközt a segítségnyújtásra!

Az MSZP felszólítja a kormányt, hogy használjon fel minden európai uniós eszközt a koronavírus-járvány gazdasági hatásainak mérséklésére - mondta Ujhelyi István, a szocialisták európai parlamenti képviselője szerdán.

  • 2020.05.27

Sneider Tamás, Farkas Gergely és Varga-Damm Andrea elhagyja a Jobbikot

Kilép a Jobbik országgyűlési képviselőcsoportjából Sneider Tamás, Farkas Gergely és Varga-Damm Andrea - írja az MTI.