Hétfői programajánló - Dudálj, hogy hallják a Várban is!

Hétfői programajánló - Dudálj, hogy hallják a Várban is!

Szél Bernadett, Hadházy Ákos és a Momentum bebizonyítja, hogy a karantén idején is lehet tüntetni. Így állhatunk ki Orbán Viktor gonosz és embertelen lépése ellen, amivel kórházi ágyak tömegéből dobják ki a betegeket:

Hadházy Ákos és Szél Bernadett független országgyűlési képviselők, valamint a Momentum közös demonstrációt szerveztek a kórházi ágyak nagyszámú kiürítése ellen. 

A tüntetés Facebook-eseményében emlékeztetnek: "az elmúlt napokban több mint 30 ezer kórházi ágyat „szabadítottak fel” a járványra hivatkozva, ami valójában haldokló betegek, magatehetetlen idősek és rehabilitációra szoruló sérültek hazaküldését jelenti. Ez gonosz és embertelen lépés, rettenetes terhet és szenvedést jelent az érintetteknek és családjaiknak."

Tüntetni nem tudunk a járványhelyzet miatt, de van lehetőség a felháborodás kifejezésére!

Az esemény szervezői arra kérik az érdeklődőket, hétfőn délután (17.00-18.00), munkából hazafelé vagy épp bevásárlásba menet az autósok forduljanak a budapesti Clark Ádám tér felé, tegyenek egy kört a körforgalomban és nyomják a dudát.

Hadd hallja a miniszterelnök is a Várban, hogy nemet mondunk az embertelenségre és igent az életre!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.28

Kövérnek mennie kell: a fővárosiak kiállnak a fideszes nőgyűlölet ellen!

Kövérnek mennie kell: már petícióban is követelik Kövér László, új bajszos szar bocsánatkérését és lemondását Budapesten!

  • 2020.05.28

A budapestiek tömegesen állnak ki a Balatonért

A magyar emberek, így a budapestiek sem hagyják szó nélkül, hogy Orbán Viktor és bábjai kisajátítsák, ellopják a Balatont.

  • 2020.05.27

MSZP: a kormány használjon fel minden uniós eszközt a segítségnyújtásra!

Az MSZP felszólítja a kormányt, hogy használjon fel minden európai uniós eszközt a koronavírus-járvány gazdasági hatásainak mérséklésére - mondta Ujhelyi István, a szocialisták európai parlamenti képviselője szerdán.