Karácsony Gergely: A családok támogatása nem lehet pártpolitikai kérdés

Karácsony Gergely: A családok támogatása nem lehet pártpolitikai kérdés

A főpolgármester szerint mindannyiunk érdeke, hogy egy olyan városban éljünk, amely ösztönzi a gyermekvállalást, és ahol szívesen alapítanak a városlakók családot.

Karácsony Gergely facebook bejegyzésében jelentette be, hogy a Fővárosi Önkormányzati is támogatja a Három Királylány Mozgalom kezdeményezéséhez.

A budapesti Városházára is kikerült egy babazászló.
Fontos, hogy a gyermekek érdekeit, biztonságos fejlődésüket tartsuk szem előtt. Ezért is szeretnénk együttműködni a mozgalommal a kismama barát város megteremtésében, legfőképpen a közlekedés és a közterületek fejlesztése területén - írta a főpolgármester.
Karácsony Gergely nem száll be a zászlóháborúba, amit a Fradi ultráinak egy csoportja kezdett, amikor eltávolították a Ferencvárosi Önkormányzat épületére kihelyezett szivárványos zászlót. Csakúgy, mint Kunhalmi Ágnes, a főpolgármester is igazi demokrata, aki hisz az emberek egyenlőségében. Karácsonyt nem érdekli, hogy a babazászló valójában a hivatásos, fideszes médiaprovokátor, Gajdics Ottó kezdeményezése. A jó ügy mellé odaáll, akárkinek az ötlete is volt.

 

Karácsony Gergely sok ember életét mentheti meg. Lerövidítik a rákgyanús betegek diagnosztikai vizsgálatainak várólistáit.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.01

Megnyitották a kiskunhalasi konténerkórházat, de orvosokból még mindig nincs elég

A kórházi kezelésre szoruló betegek száma olyan dinamikával emelkedett, hogy a jelenlegi körülmények között a városi Semmelweis kórház már nem tudta biztosítani az ellátásukat. Orvosokat, ápolókat a környező térségekből vezényelnek át.

  • 2020.10.01

Dobrev Klára: A nyugodt időskor nem kell, hogy kiváltság legyen

Október 1-je az idősek világnapja. Az Európai Parlament alelnöke szerint az időseinkkel nemcsak ezen a napon kell törődnünk, hanem az év minden napján. Ez az, amit a vámpírkormány évek óta nem tesz meg.

  • 2020.10.01

Az Alapjogokért Központ mögött álló cégbe dől a lé, de nem tudni, honnan

660 milliós támogatás folyt be az Alapjogokért Központ mögött álló Jogállam és Igazság Nonprofit Kft. nevű cégbe tavaly - írta meg a korrupciófigyelő K-Monitor oldal.