Karácsony Gergely a tömeges tesztelés megkezdését követeli Orbántól

Karácsony Gergely a tömeges tesztelés megkezdését követeli Orbántól

Budapest után az egész országban tömeges tesztelések megkezdését követeli a főpolgármester Orbán Viktornak írt levelében. 

A főváros után egyre több kormányzati szakértő is a tesztelést és a maszkviselést tartja hatékony eszköznek a járvánnyal szembeni védekezésben. Erről Karácsony Gergely főpolgármester írt levelet Orbán Viktor miniszterelnöknek.

Éppen ezért országosan is a tömeges tesztelés megkezdését szorgalmazza Karácsony Gergely. Mindemellett a maszkviselés megalkotásának szabályait is -Budapesti mintára- a települési polgármesterek hatáskörébe adná.

Karácsony levelében azt is leírta, a tömeges tesztelés megkezdésének jegyében szerzett be a főváros saját forrásból 20 ezer tesztet. Ezért tárgyal további tesztek beszerzéséről is. Valamint ezért rendelt el átfogó szűréseket az idősotthonokban és hajléktalanszállókon is. 

A főpolgármester azt is kezdeményezi, a kormány európai mintára tegye kötelezővé zárt térben a maszk viselését. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.30

Balog Zoltán öt legundorítóbb kijelentése

A fideszes Balog Zoltánról tudjuk, hogy vizet prédikál, de néhány kijelentésével örökre beírta magát a csicskák könyvébe.

  • 2020.05.29

Úgy 8 milliárddal emeli a papok fizetését a Fidesz

Úgy látszik, csak az ápolók nem a pénzért dolgoznak, a papok igen. A pontos összeget nem közölték, de kábé 8 milliárdos emelést kapnak.

  • 2020.05.29

A fideszes Cser-Palkovics elmondta, a polgármesterek nem ismerték a fertőzöttek pontos számát

Az már elég gáz, hogy még a legnagyobb fideszes csicskák sem értenek egyet a pofátlan Orbán-kormánnyal. A fehérvári fideszes polgármester majdnemhogy kiteregette a szennyest.