Kövér módszer: A DK nem tud többet uniós zászlót kifüggeszteni a Parlamentre

Kövér módszer: A DK nem tud többet uniós zászlót kifüggeszteni a Parlamentre

Kövér László, 2020 bajszos szarja megint kitett magáért. Képes volt elköltöztetni a Demokratikus Koalíciót a Parlamentben, hogy többé ne tudják kifüggeszteni az uniós zászlót az épület oldalára. 

A DK-t másik irodába költöztetik a Parlamentben, hogy többé ne függeszthessenek ki uniós zászlót - ezt a párt közölte.

A Demokratikus Koalíció egy “Kövér elintézte: itt sem lóg többé EU-zászló!” feliratú molinó kifüggesztésével búcsúzik jelenlegi parlamenti frakcióirodájától.

Mint ismert, a párt az elmúlt években számtalanszor adott hangot véleményének azzal, hogy a Kossuth-térre néző parlamenti irodájuk ablakán lógattak ki különböző molinókat. A számtalan alkalommal kifüggesztett uniós zászló mellett lógattak már ki szivárványos zászlót, putyinos molinót, de a járvány kezdetén egy ilyen transzparensen mondtak köszönetet az ország valódi hőseinek is.

Ilyen többé nem lesz. A DK-t ugyanis egy másik irodába helyezik, amely - véletlenül - csak belső udvarra néző ablakokkal rendelkezik.

Még szerencse, hogy az Orbán-kormány “soha nem vetemedne arra, hogy elhallgattassa a vele egyet nem értőket”, mert nehéz belegondolni, hogy mit tennének, ha mégis ilyesmire szánnák el magukat - reagált a párt a történtekre. 

Hozzátették: A 2022-es kormányváltás után nem valamelyik ablakból fog uniós zászló lógni, hanem visszakerül méltó helyére, az Országházra, a magyar zászló mellé.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.24

Komjáthi Imre: az MSZP a magyar dolgozókat védi!

"Az MSZP a magyar munkavállálók pártján áll. Az MSZP a magyar dolgozók jogait védi és értük küzd" - jelentette ki Komjáthi Imre, a szocialisták alelnöke vasárnap.

  • 2020.05.24

A DK a Puskás Arénára vetítette az ország szégyenét

Mészárosnak minden, az egészségügynek semmi: a DK szerint amíg az egészségügy semmiféle plusz támogatást nem kap a kormánytól, Orbán szomszédja a járványon is jól megszedi magát.

  • 2020.05.23

Az ingyen parkolást is elveszi a Fidesz az egészségügyisektől

A járvány frontvonalában harcolók nyílt megalázása, hogy a fizetésük csökkentése mellett még az ingyen parkolás sem jár nekik a munkahelyükön - közölte a DK.