LMP: az emberek biztonságát kell szem előtt tartani

LMP: az emberek biztonságát kell szem előtt tartani

Keresztes László Lóránt szerint több helyen kell előírni a maszkviselést, és azonnal cselekedni kell az egészségügy újraindítása érdekében.


Az LMP frakcióvezetője hangsúlyozta: pártja mindig olyan döntéseket vár a kabinettől, amelyek az emberek biztonságát helyezik előtérbe.A járvány után az aktív ágyakat vissza kell adni az ellátórendszernek, és rendezni kell a béreket az egészségügyben.

A koronavírussal kapcsolatos pontos területi adatokat át kell adni a településvezetőknek, hogy felelősségteljes döntést hozhassanak - mutatott rá.

Keresztes László Lóránt szorgalmazta az önkormányzati megszorítások azonnali leállítását, és szólt a munkanélkülivé válókról is: a nagyberuházások leállítása miatt felszabadult forrásokból is segíteni kell őket. Úgy ítélte meg: a járvány után várhatóan megváltozik a világgazdaság filozófiája, ezért - mondta - az önellátásra, a javak regionális előállítására kell törekedni.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.02

Szabó Tímea: Orbán felfüggesztheti az alapjogokat, tovább lophatja a közpénzeket

A Párbeszéd frakcióvezetője felhívta a figyelmet, hogy Orbánék csak látszatra mondanak le a teljhatalomról. Az egészségügyi vásághelyzet továbbra is szabad kezet ad a kormánynak.

  • 2020.05.30

Balog Zoltán öt legundorítóbb kijelentése

A fideszes Balog Zoltánról tudjuk, hogy vizet prédikál, de néhány kijelentésével örökre beírta magát a csicskák könyvébe.

  • 2020.05.29

Úgy 8 milliárddal emeli a papok fizetését a Fidesz

Úgy látszik, csak az ápolók nem a pénzért dolgoznak, a papok igen. A pontos összeget nem közölték, de kábé 8 milliárdos emelést kapnak.