Márki-Zay Péter: a kórházi ápoltak halála esetében vajon van-e felelős?

Márki-Zay Péter: a kórházi ápoltak halála esetében vajon van-e felelős?

Hódmezővásárhely ellenzéki polgermesterének egyetlen kérdése van a kiköltöztetett kórházi ápoltak halála kapcsán. KI A FELELŐS?

Felháborodva konstatálta, hogy amikor már sokadjára kitört a koronavírus-járvány a Pesti úti idősek otthonában, a felcsúti miniszterelnök és mocskos lakájmédiája gyekezett Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármestert felelősnek beállítani. 

Hozzátette, érdekes, hogy valamennyi más otthon esetében pedig nem volt felelős.

A még szerencsére fel sem futott koronavírus-járvány ürügyén a szükséges műtéteket, kezelést meg nem kapott betegek állapota vagy a most erőnek erejével kiköltöztetett kórházi ápoltak halála esetében vajon van-e felelős?

Orbán Viktor kiharcolta magának a teljhatalmat, most pedig szeretné áthárítani a felelősséget. Hiszen mindig is ez volt, a focista miniszterelnök csak azért volt képes felelősséget vállalni, amiért isteníthették őt az emberek. De inkább tépné ki a nyelvét, mintsem azt mondja, tévedtem.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.30

Balog Zoltán öt legundorítóbb kijelentése

A fideszes Balog Zoltánról tudjuk, hogy vizet prédikál, de néhány kijelentésével örökre beírta magát a csicskák könyvébe.

  • 2020.05.29

Úgy 8 milliárddal emeli a papok fizetését a Fidesz

Úgy látszik, csak az ápolók nem a pénzért dolgoznak, a papok igen. A pontos összeget nem közölték, de kábé 8 milliárdos emelést kapnak.

  • 2020.05.29

A fideszes Cser-Palkovics elmondta, a polgármesterek nem ismerték a fertőzöttek pontos számát

Az már elég gáz, hogy még a legnagyobb fideszes csicskák sem értenek egyet a pofátlan Orbán-kormánnyal. A fehérvári fideszes polgármester majdnemhogy kiteregette a szennyest.