Még nem késő aláírni a DK petícióját az érettségi elhalasztásáért!

Még nem késő aláírni a DK petícióját az érettségi elhalasztásáért!

A vámpírkormány ragaszkodik az érettségik hétfői megkezdéséhez, de a DK petícióját aláírva nem késő tiltakozni!

Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár az utóbbi napokban többször is kijelentette, hogy biztosan meg lesznek tartva a tavaszi érettségi vizsgák. Az operatív törzs szerdai sajtótájékoztatóján is elmondta: hétfőn meg fognak kezdődni az érettségi vizsgák.

Még lehetőségünk van követelni az érettségi elhalasztását!

Maruzsa terrorállamtitkár -a széleskörű tiltakozás ellenére- továbbra is makacsul ragaszkodik azon álláspontjához, miszerint biztonságos a koronajárvány tetőzésekor érettségit tartani.

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, a Demokratikus Koalíció petíciót indított, hogy ne a járvány tetőzésének idején tartsák az érettségit. Gyurcsány Ferenc, a párt elnöke az akció elindításakor kijelentette:

Ez a kormány csak akkor módosít a döntésein, ha hallja, hogy erős ellenállás van, ha hallja, hogy nem értünk ezzel egyet. Úgyhogy hallassuk a hangunkat! Kiabáljunk, szóljunk közösen: ez így nem mehet!

A párt petícióját elindítása után egyetlen nappal már 50 ezren írták alá. Aki még nem tette, itt csatlakozhat a tiltakozáshoz!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.24

Komjáthi Imre: az MSZP a magyar dolgozókat védi!

"Az MSZP a magyar munkavállálók pártján áll. Az MSZP a magyar dolgozók jogait védi és értük küzd" - jelentette ki Komjáthi Imre, a szocialisták alelnöke vasárnap.

  • 2020.05.24

A DK a Puskás Arénára vetítette az ország szégyenét

Mészárosnak minden, az egészségügynek semmi: a DK szerint amíg az egészségügy semmiféle plusz támogatást nem kap a kormánytól, Orbán szomszédja a járványon is jól megszedi magát.

  • 2020.05.23

Az ingyen parkolást is elveszi a Fidesz az egészségügyisektől

A járvány frontvonalában harcolók nyílt megalázása, hogy a fizetésük csökkentése mellett még az ingyen parkolás sem jár nekik a munkahelyükön - közölte a DK.