Normális? Orbán szerint működik a digitális oktatás

Normális? Orbán szerint működik a digitális oktatás

Ismét az alternatív valóságból jelentkezett be a felcsúti miniszterelnök péntek reggeli rádióinterjújában.

Március közepén egyik napról a másikra kellett átállni a teljes magyar oktatási rendszernek a digitális tanrendre. Különösen nehéz feladat volt ez úgy, hogy a kormány az utóbbi években 330 milliárd forintot költött stadionokra, de az oktatásból csak szívták ki a pénzt.

A feladatukat sem látják el.

Az átállás finoman szólva sem volt zökkenőmentes. Sok elmaradott településen a mai napig nincsenek meg a feltételei a távoktatásnak. Hiszen se számítógép, se internet nincsen. Róluk teljesen lemondott a kormány. Az ellenzéki pártok és az önkormányzatok igyekeztek saját zsebből pótolni a kormány hiányosságait és ellátni a rászorulókat eszközökkel.

Alternatív valóság.

De a nem elmaradott vidékeken is csak a tanárok hivatástudata tartja össze még a magyar oktatási rendszert. Ezek után mondta az a felcsúti miniszterelnök, hogy működik a magyar oktatási rendszer. Azt is hozzátette, hogy:

Ilyen gyors átállást ilyen kevés zökkenővel sehol máshol sem tapasztaltam.

Felmerül a kérdés, hogy miről van egyáltalán tapasztalata Orbán Viktornak. Mert a fentiek ismeretében a hetvenes évek óta nem tette be a lábát egy közoktatási intézménybe se.

Ha tized annyi iskolalátogatáson lenne túl, mint amennyi napraforgót szétköpködött a felcsúti VIP páholyban, talán tudna valamit a tanárok és diákok életéről.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.30

Balog Zoltán öt legundorítóbb kijelentése

A fideszes Balog Zoltánról tudjuk, hogy vizet prédikál, de néhány kijelentésével örökre beírta magát a csicskák könyvébe.

  • 2020.05.29

Úgy 8 milliárddal emeli a papok fizetését a Fidesz

Úgy látszik, csak az ápolók nem a pénzért dolgoznak, a papok igen. A pontos összeget nem közölték, de kábé 8 milliárdos emelést kapnak.

  • 2020.05.29

A fideszes Cser-Palkovics elmondta, a polgármesterek nem ismerték a fertőzöttek pontos számát

Az már elég gáz, hogy még a legnagyobb fideszes csicskák sem értenek egyet a pofátlan Orbán-kormánnyal. A fehérvári fideszes polgármester majdnemhogy kiteregette a szennyest.