Szabó Szabolcs: A fideszes propaganda sepregessen végre a saját háza táján!

Szabó Szabolcs: A fideszes propaganda sepregessen végre a saját háza táján!

A független országgyűlési képviselő sem hagyta szó nélkül a fideszes propaganda újabb aljas lépését. 

A Fidesz egyik legelvetemültebb propagandalapján megjelent cikk szerint az ellenzékiek “balliberális férgek”. Az ellenzéki hölgyek pedig utcalányok, akiknek “futtatóik” vannak - hívta fel a figyelmet Facebook-posztjában Szabó Szabolcs Csepel-Soroksár független országgyűlési képviselője. 

Hozzátette: Nekem erről Hofi klasszikusa jutott eszembe: van olyan, hogy keresztény-konzervatív értékrend, csak ez nem az.

A fideszes propaganda jobban tenné, ha a saját háza táján sepregetne inkább, és feltenné a kérdést: miért betegednek meg ilyen magas arányban az egészségügyi dolgozók? Miért nem tesztelték az idősotthonokba visszaküldött embereket? Hol van az a temérdek védőeszköz, amit szakmányban hordanak be Kínából? Miért kell érettségit tartani a járvány kellős közepén?

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.24

Komjáthi Imre: az MSZP a magyar dolgozókat védi!

"Az MSZP a magyar munkavállálók pártján áll. Az MSZP a magyar dolgozók jogait védi és értük küzd" - jelentette ki Komjáthi Imre, a szocialisták alelnöke vasárnap.

  • 2020.05.24

A DK a Puskás Arénára vetítette az ország szégyenét

Mészárosnak minden, az egészségügynek semmi: a DK szerint amíg az egészségügy semmiféle plusz támogatást nem kap a kormánytól, Orbán szomszédja a járványon is jól megszedi magát.

  • 2020.05.23

Az ingyen parkolást is elveszi a Fidesz az egészségügyisektől

A járvány frontvonalában harcolók nyílt megalázása, hogy a fizetésük csökkentése mellett még az ingyen parkolás sem jár nekik a munkahelyükön - közölte a DK.