Szabó Tímea kiakadt a szakrendelőben hallottakon

Szabó Tímea kiakadt a szakrendelőben hallottakon

Szabó Tímea párbeszédes országgyűlési képviselő ma délelőtt dr. Kiss Lászlóval, Óbuda-Békásmegyer polgármesterével a kerületi szakrendelőben járt.

A 3. kerületi rendelőintézetek eddig egyetlen darab maszkot és egyéb védőfelszerelést sem kaptak a kormánytól - állítja a politikus a Facebook-oldalán, miután meglátogatta a szakrendelőt. 

A korábban önkéntes ápolóként is szolgálatot teljesítő Szabó Tímea azt a kérdést teszi fel a heti termelési riportban jeleskedő Szijjártó Pétertől vagy a parlament nyilvánossága elől bujkáló Orbán Viktortól, amire mindannyian kíváncsiak vagyunk:

HOL VANNAK A MASZKOK?

Nem a 3. kerületi az egyetlen hely, ahol maszkhiánnyal küzdenek. Legutoljára Nyíregyházán jelentettek hasonló problémát.

Épp azok nem jutnak megfelelő védőfelszereléshez, akik az élvonalban harcolnak, és akik ha kiesnének, ki látná el a betegeket? Erre nem gondol Viktor soha?

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.24

Komjáthi Imre: az MSZP a magyar dolgozókat védi!

"Az MSZP a magyar munkavállálók pártján áll. Az MSZP a magyar dolgozók jogait védi és értük küzd" - jelentette ki Komjáthi Imre, a szocialisták alelnöke vasárnap.

  • 2020.05.24

A DK a Puskás Arénára vetítette az ország szégyenét

Mészárosnak minden, az egészségügynek semmi: a DK szerint amíg az egészségügy semmiféle plusz támogatást nem kap a kormánytól, Orbán szomszédja a járványon is jól megszedi magát.

  • 2020.05.23

Az ingyen parkolást is elveszi a Fidesz az egészségügyisektől

A járvány frontvonalában harcolók nyílt megalázása, hogy a fizetésük csökkentése mellett még az ingyen parkolás sem jár nekik a munkahelyükön - közölte a DK.