Szabó Tímea nem hagyja magát, pert indít a fideszes lakájmédia ellen

Szabó Tímea nem hagyja magát, pert indít a fideszes lakájmédia ellen

Szabó Tímea (Párbeszéd) országgyűlési képviselő sajtó- és személyiségi jogi pert indít az Origo és minden fideszes lakájmédia ellen, melyek azt állították, hogy nem támogatja, hogy a határontúli magyarok maszkokat kapjanak. 

Hétfőn számoltunk be arról, hogy Szabó Tímeát nem hagyták szóhoz jutni a Parlamentben. Először a fideszcsicskák vastapssal folytották bele a szót, majd Kövér László "házmesterelnök" kapcsolta ki a képviselő mikrofonját. Az immáron havi kétmmiliós fizetéssel rendelkező Kövér László azt mondta "Köszönöm, képviselő asszony, sajnos az ön által kiváltott viharos tetszésnyilvánítással nem tudtam mit kezdeni."
 

Szabó Tímea NEM azt akarta mondani, hogy baj lenne, hogy a határon túli magyarok is kapnak maszkokat. "Semmi baj nincs azzal, ha a kormány segít másokon, azzal viszont igen, hogy az állítólagos hazai 20 milliós maszkkészlet hetek óta raktárban áll, nem osztják szét, miközben a kórházak, háziorvosok és az emberek nem jutnak hozzá a megfelelő védőfelszereléshez" - írja a képviselő.

Megjegyzem, már csak azért is alattomos a fideszes képviselők inszinuációja, mert büszke vagyok arra, hogy négy nagyszülőmből hárman erdélyiek; máig emlékszem, milyen érzés volt gyerekként a Ceauşescu-rezsim alatt ételt csempészni a határon át a rokonainknak, hogy legyen mit enniük.

Nem először (és valószínűleg nem is utoljára) hazudnak "Orbán Viktor mamelukjai" azért, hogy újabb és újabb ellenséggyártással eltereljék a figyelmet az állandó lopásaikról és arról, hogy nem segítenek az embereken. Szabó Tímea bízik abban, hogy 2022-ben, ellenzéki összefogással leváltható az embertelenség kormánya.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.30

Balog Zoltán öt legundorítóbb kijelentése

A fideszes Balog Zoltánról tudjuk, hogy vizet prédikál, de néhány kijelentésével örökre beírta magát a csicskák könyvébe.

  • 2020.05.29

Úgy 8 milliárddal emeli a papok fizetését a Fidesz

Úgy látszik, csak az ápolók nem a pénzért dolgoznak, a papok igen. A pontos összeget nem közölték, de kábé 8 milliárdos emelést kapnak.

  • 2020.05.29

A fideszes Cser-Palkovics elmondta, a polgármesterek nem ismerték a fertőzöttek pontos számát

Az már elég gáz, hogy még a legnagyobb fideszes csicskák sem értenek egyet a pofátlan Orbán-kormánnyal. A fehérvári fideszes polgármester majdnemhogy kiteregette a szennyest.