Tizenegy dohánybolt landolt Simonka György családjánál

Tizenegy dohánybolt landolt Simonka György családjánál

A fideszes maffiózó családja évente több tízmillió forintot keres a trafikokkal.

Év elején kezdődött el az évtized fideszes maffiapere, Simonka György főszereplésével. A Békés megyei országgyűlési képviselőt másfél milliárdos bűnszervezetben elkövetett csalással és még féltucatnyi más bűncselekmény elkövetésével vádolják. Az ügyészség 8,5 év börtönt és teljes vagyonelkobzást kért Simonka Györgyre.

A családnál landol a pénz.

A képviselő nevén viszonylag kevés vagyontárgy van. Elővigyázatosságból a család többi tagjánál oszthatják el a nyereséget. Most a 24.hu derítette ki, hogy Simonka unokahúga és unokaöccse is jól járt az utóbbi években. Mindkettőjüknek külön dohány bizniszben utazó cége van, amiket furcsa módon ugyanazon a napon és helyen alapítottak. A két cég összesen 11 trafikot üzemeltet Békés megyében, az éves árbevételük pedig együtt eléri az 1,7 milliárd forintot. Nyereségként pedig több tízmillió forintot tesznek zsebre minden évben.

A soha el nem készült biciklis központ.

Nemcsak Tóth Renáta és Tóth Zsolt szekere fut jól, hanem az édesanyjuké is. A fideszes maffiózó testvére, Simon Zsófia egy olyan egyesületnek a vezető tisztviselője, ami 3 évvel ezelőtt 250 millió forintot nyert el egy kerékpáros turistaközpontra. A projektnek tavaly ősszel kellett volna elkészülnie, de akkor még egy kapavágás sem történt az ügyben.

Miközben folyik az évtized fideszes maffiapere, a fővádlott családját tovább tölti a közpénz-szivattyú!

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.02

Szabó Tímea: Orbán felfüggesztheti az alapjogokat, tovább lophatja a közpénzeket

A Párbeszéd frakcióvezetője felhívta a figyelmet, hogy Orbánék csak látszatra mondanak le a teljhatalomról. Az egészségügyi vásághelyzet továbbra is szabad kezet ad a kormánynak.

  • 2020.05.30

Balog Zoltán öt legundorítóbb kijelentése

A fideszes Balog Zoltánról tudjuk, hogy vizet prédikál, de néhány kijelentésével örökre beírta magát a csicskák könyvébe.

  • 2020.05.29

Úgy 8 milliárddal emeli a papok fizetését a Fidesz

Úgy látszik, csak az ápolók nem a pénzért dolgoznak, a papok igen. A pontos összeget nem közölték, de kábé 8 milliárdos emelést kapnak.