Tömegek veszítik el munkájukat, közben épül Orbán kastélykomplexuma

Tömegek veszítik el munkájukat, közben épül Orbán kastélykomplexuma

Két medence, alagút és kertészlakás is lesz a Felcsút melletti birtokon.

A koronavírus-járvány nem csak a magyar egészségügyet, de a gazdaságot is alaposan térdre kényszeríti. Százezrek vesztették már el a munkájukat és tömegek féltik a megélhetésüket minden nap. Ez azonban mit sem zavarja a felcsúti miniszterelnököt. Ő nem adakozik, nem mond le a fizetéséről a rászorulók javára. Inkább sebességet vált a dőzsölésben.

Magasabb fokozatra kapcsolt a kastély építés.

Hadházy Ákos Facebook-posztjából derült ki, hogy a járvány alatt minden eddiginél nagyobb erővel folyik az építkezés Orbán Győző hatvanpusztai birtokán. A Felcsút melletti birtokon a két emeletes kastély mellett két medence, az épületeket összekötő alagút, 1000 négyzetméternyi mélygarázs és kertészlak is lesz. Orbánék nem bízták a véletlenre a fényűzést, hiszen a kétszáz éves műemlék istállót is eltúrták a medencék kedvéért.

Negyven százalékos nyereség.

Nyilvánvaló hogy miből fizeti ezt a beruházást a miniszterelnök apja. Bizonyítottan az ő bányáiból szállítják a silány minőségű követ a Mészáros Lőrinc által elnyert építkezésekre. Természetesen jó drágán. Így az ár majdnem felét nyereségként zsebre teszi Orbán Viktor apja.

A munkájukat elveszítő emberek tehát segítség helyett kapnak a pénzükért egy dúsgazdag, fényűző miniszterelnököt a silány minőségű utak és terek mellé. Ez a vámpírkormányzás lényege!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.24

Komjáthi Imre: az MSZP a magyar dolgozókat védi!

"Az MSZP a magyar munkavállálók pártján áll. Az MSZP a magyar dolgozók jogait védi és értük küzd" - jelentette ki Komjáthi Imre, a szocialisták alelnöke vasárnap.

  • 2020.05.24

A DK a Puskás Arénára vetítette az ország szégyenét

Mészárosnak minden, az egészségügynek semmi: a DK szerint amíg az egészségügy semmiféle plusz támogatást nem kap a kormánytól, Orbán szomszédja a járványon is jól megszedi magát.

  • 2020.05.23

Az ingyen parkolást is elveszi a Fidesz az egészségügyisektől

A járvány frontvonalában harcolók nyílt megalázása, hogy a fizetésük csökkentése mellett még az ingyen parkolás sem jár nekik a munkahelyükön - közölte a DK.