Újabb 1,67 milliárd megy Semjén hobbijára

Újabb 1,67 milliárd megy Semjén hobbijára

Orbán kormányrendeletben különített el 1,67 milliárdot Semjén vadászkiállítására. Ez pusztán csepp a tengerben az 50 milliárdos végszámlához képest. De járvány idején ez is hiányozni fog az egészségügyből.

A magyar fővadász, Semjén Zsolt kedvéért rendezett vadászati kiállítás költségvetése kormányrendeletben különítettek el újabb 1,67 milliárdot.

Ilyen a Fidesz-féle járványügyi intézkedés. A koronavírus-járvány leple alatt meghozott diktatúra-törvényt kihasználva Orbán a foci mellett nyugodtan pénzelheti a haverjai és csicskásai hobbiját is. Persze a mi pénzünkből.

Tavaly ősszel is kaptak plusz 2 milliárdot, de úgy látszik nem volt elég.

 A simabőrűeknek vastag bőr van a pofáján, hogy a koronavírus-válság idején is így urizálnak. A vadászat rendszertől függetlenül az urizáló politikusok hóbortja. A jachtozás, a magánrepülő és a luxusfeleség tartása mellett ez is alap a közpénztolvajoknál.

Orbánra ezek után senki sem mondhatja, hogy csak a focit támogatja.
Elvileg egyébként az 1971-ben Budapesten tartott vadászati világkiállítás 50 éves évfordulójára rendezik az eseményt. Az 50 milliárdos költségek ellenére hivatalosan viszont nem fog világkiállításnak minősülni.

Ebből is látszik, hogy Orbán csak csicskáját jutalmazza a drága mulatsággal.

 

 

 

 

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.30

Balog Zoltán öt legundorítóbb kijelentése

A fideszes Balog Zoltánról tudjuk, hogy vizet prédikál, de néhány kijelentésével örökre beírta magát a csicskák könyvébe.

  • 2020.05.29

Úgy 8 milliárddal emeli a papok fizetését a Fidesz

Úgy látszik, csak az ápolók nem a pénzért dolgoznak, a papok igen. A pontos összeget nem közölték, de kábé 8 milliárdos emelést kapnak.

  • 2020.05.29

A fideszes Cser-Palkovics elmondta, a polgármesterek nem ismerték a fertőzöttek pontos számát

Az már elég gáz, hogy még a legnagyobb fideszes csicskák sem értenek egyet a pofátlan Orbán-kormánnyal. A fehérvári fideszes polgármester majdnemhogy kiteregette a szennyest.