Újabb vírushullámra számít Orbán

Újabb vírushullámra számít Orbán

Egyelőre nem tudjuk, hogy pontosan mikor várható az újabb járványhelyet, a miniszterelnök tájékoztatásából pedig pláne nem.

A Kossuth rádiónak adott szokásos interjújában Orbán arról beszélt: "Magyarország az első csatát megnyerte a vírussal szemben." A háborús retorika kihagyhatatlan elem, hiszen a Fidesz bátor emberei azon túl, hogy teljhatalmat adtak a vezérnek, a babérokat is learatnák a diadalban.

Örvendetes, hogy hazánkban a lakosság fegyelmezettsége miatt nem fajult el a vírus, viszont a Fidesz szegénységi bizonyítványa, hogy Orbán nem tudott konkrétumot mondani a folytatásról.

A kormányfő úgy fogalmazott:

"Magyarországon október, november környékén újabb hullámra számíthatunk, erről nem lehet tudni, hogy gyengébb vagy erősebb lesz."

Lehet, hogy gyengébb, lehet hogy erősebb? Ez az információ nem tűnik túl konkrétnak. Olyan, mintha a meteorológus kijelentené, hogy holnap vagy napos idő lesz, vagy kegyetlen vihar.

Ha az időjósnak nem fizetnénk egy ilyen információért, vajon Orbánt miért pénzeljük?

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.24

Komjáthi Imre: az MSZP a magyar dolgozókat védi!

"Az MSZP a magyar munkavállálók pártján áll. Az MSZP a magyar dolgozók jogait védi és értük küzd" - jelentette ki Komjáthi Imre, a szocialisták alelnöke vasárnap.

  • 2020.05.24

A DK a Puskás Arénára vetítette az ország szégyenét

Mészárosnak minden, az egészségügynek semmi: a DK szerint amíg az egészségügy semmiféle plusz támogatást nem kap a kormánytól, Orbán szomszédja a járványon is jól megszedi magát.

  • 2020.05.23

Az ingyen parkolást is elveszi a Fidesz az egészségügyisektől

A járvány frontvonalában harcolók nyílt megalázása, hogy a fizetésük csökkentése mellett még az ingyen parkolás sem jár nekik a munkahelyükön - közölte a DK.