Bréking: Orbán igazat mondott, még ha nem is úgy értette!!!

Bréking: Orbán igazat mondott, még ha nem is úgy értette!!!

Orbán a péntek reggeli rádiós prédikációjában a szokásos hangulatkeltés és az ellenzék ócsárlása mellett mondott egy olyan dolgot is, ami elgondolkodtató, sőt nagyon is igaz. Csak ő persze másra értette, mint mi!

Mint minden pénteken Orbán most is üzent a népnek, vagy legalábbis butításra fogékony híveinek. Ez alkalommal viszont olyasmit mondott, ami a fideszes hazugságokra és a kormány megosztó gyűlöletpolitikájára immunis választópolgárok számára is megfontolandó lehet.

"Otthon érezhetik-e a magyarok saját magukat a saját hazájukban?"

 Az elmúlt 10 évben sokunkban megfogalmazódott ez a kérdés. Sokakban a válasz is. Olyannyira, hogy a Fidesz-kormány miatt félmillió magyar már inkább külföldön érzi magát otthon. De Orbánnak egy másik mondatával még jobban kifejezte a hazai siralmas közállapotokat.

"Olyan világ van-e Magyarországon, ahol egy kisebbség képes olyan rendszert, hálózatot fölépíteni, amivel rendszeresen rákényszeríti az akaratát a többségre?" 

A válasz az, hogy sajnos igen.

Magyarországon ma olyan világ van, ahol egy önző kisebbség kényszeríti rá akaratát a többségre. Ennek a kisebbségnek többféle neve van. Nevezhetjük őket simán csak úgy: Fidesz.

A lényeget jobban kifejezi az Orbán-rezsim, ha pedig teljesen lehántjuk a rothadó gyümölcs héját, akkor ez a kisebbség maga Orbán Viktor és néhány hű csicskája. Orbánék már 10 éve élősködnek rajtunk, a többségen.

És a többség alatt az átvert Fidesz-szavazókat is érthetjük. Mert ők is fizetik az urizáló maffiakormány pofátlan vagyonosodását.

Csak néhány példa az állampárt politikai családjába tartozók bűneire:

Orbán is kifakadt az országban uralkodó felháborító állapotokon.

Az nem fordulhat elő, hogy annak érdekében, hogy a kisebbség otthon érezze magát, a többségnek meg idegennek kell éreznie magát a saját városában, falujában vagy hazájában.

Persze ne legyünk naivak. Orbán nem magára és a többi élősködő fideszesre gondolt. Ha visszaereszkedünk a valóság talajára, akkor mindenki számára világos, hogy miért mondta ezt a megosztva uralkodó miniszterelnök.

A koronavírus-járvány enyhülésével vissza akarnak térni az eredeti 2020-as tervhez, aminek alapja volt a kisebbségek hibáztatása. Ennek megalapozásául Orbán egyszerűen cigányozott egyet, hogy megtévesztett híveit a romák ellen uszítsa.
Ne hagyjuk, hogy hülyére vegyen minket Orbán Viktor. Itt ő a kisebbség!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.29

A google fordító tréfálhatta meg az Origo sorosozó propagandistáit - FFF 16. rész

Az Origo túlságosan bízott Habony álhírügynökségében, de az is lehet, hogy csak saját butaságuk vezetett ehhez a ciki lebőgéshez.

  • 2020.05.28

Az 5 leggázabb dolog Orbánék járványvédekezésében

Összeszedtük a védekezésben elkövetett legnagyobb hibákat és gyökérségeket, amikért Orbánék a felelősek, de beismerni gyávák.

  • 2020.05.22

4 undorító mondat Orbántól péntekre

Orbánnak megint sikerült mélyre süllyednie szokásos péntek reggeli propagandainterjújában. Össze is szedtünk 4 olyan dolgot belőle, ami kiveri a biztosítékot.