Karácsony megbízásából Szabó Rebeka komoly eredményt érhet el az állatokért

Karácsony megbízásából Szabó Rebeka komoly eredményt érhet el az állatokért

Karácsony Gergely nem az a politikus, aki a levegőbe beszélne. Fontos kampányígéretét váltja valóra ismét.

Egyik fontos cél az Illatos úton található ebtelep teljes modernizálása, ami költözést is magában foglal - derül ki a 24.hu interjújából. Ez az új menhely és hatósági szerv a tervek szerint az örökbefogadáshoz is megadja majd az megfelelő feltételeket. A további tervek közt szerepel többek közt a teljes állatvédelmi rendszer újragondolása, a fellépés az állatkínzók ellen, a budapesti vadvilág megőrzése, kutyafuttatók kialakítása.

Szabó Rebeka jelenleg Zugló alpolgármestere, egyébként Karácsony Gergely régi harcostársa, mindketten a Párbeszéd alapítói, volt LPM-képviselők. A főpolgármesteri hivatal közleménye szerint a politikus megbízottként és díjazás nélkül, társadalmi munkában látja el feladatát – ezzel pedig a folyamat új lendületet kap, elkezdődik a kampányban beharangozott állatvédelmi charta pontjainak megvalósítása.

Karácsony Gergely nem az a politikus, aki a levegőbe beszélne. Ha ő tesz egy ígéretet a választóinak, akkor biztosak lehetnek benne, hogy mindent megtesz annak betartásáért. Ez egy jelentős különbség közte és a fideszes polipcsápok között, akik még akkor is hazudnak, amikor nem mozog a szájuk. Karácsony Gergely ismét bebizonyította, hogy hiteles politikus, akinek megválasztásával a budapesti polgárok jól döntöttek októberben.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.25

Időjárás-előrejelzés

Milyen idő várható ma, holnap és holnapután?
  • 2020.09.15

A szeptemberi kánikula után pénteken jön az igazi ősz

A napokban még kiélvezhetjük a meleget, de aztán hűvösebb idő köszönt be. A hétvégén hűvös, de kellemes kirándulóidő várható.

  • 2020.09.02

Karácsony sikere: vége a környezetszennyező gyomirtásnak Budapesten!

Budapesten örökre búcsút mondunk a káros glifozát tartalmú vegyszereknek: a FŐKERT véglegesen bevezeti a nyáron tesztelt új környezetbarát megoldást - közölte a főpolgármester közösségi oldalán.