Íme a visszavonuló fidesztroll aranyKÖPÉSEI

Íme a visszavonuló fidesztroll aranyKÖPÉSEI

A Fidesz főbohóca bedurcizott, ezért visszavonul. A Partizán remek videóban búcsúzik Bedetrolltól.

Bede Zsoltról és fideszes trollkodásairól már az EzaLényeg is többször írt. A napokban azonban bejelentette, hogy végre visszavonul. Nem próbálja meg a jövőben, videózás köntösébe bújtatva, ellehetetleníteni az ellenzéki megmozdulásokat, sajtótájékoztatókat.

Talán észrevette, hogy mennyire szánalmas, amit művel. Vagy rájött, hogy sikertelen. Vagy csak bedurcizott, amiért a hétfői autós tüntetésen egy srác leköpte. Esetleg már Orbán is belátta, mennyire kínos, amit Bede művel és kirúgta.

"A Partizán kollektívája mély megrendüléssel értesült a feldolgozhatatlan fejleményről."

Akárhogy is, a Partizán Bede legkínosabb, és egyben legnevetségesebb pillanatainak összegyűjtésével búcsúzott Orbán közizgatójától. A videót látva mi szégyelljük magunkat Bede helyett. 

Sajnáljuk, hogy Zsolt nem érzi át ezeknek a sötét és komor időknek a jelentőségét és épp a legnagyobb szükség kellős közepén tagadja meg hűséges nézőit!
Felejthetetlen megnyilvánulásai szerencsére videón velünk maradnak az idők végezetéig - ezekből készítettünk most egy rövid összeállítást, hogy ezzel is enyhítsünk a ránk nehezedő gyászon!

 

 

(Kiemelt képünk részlet a 24.hu videójából)

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.02

Szabó Tímea: Orbán felfüggesztheti az alapjogokat, tovább lophatja a közpénzeket

A Párbeszéd frakcióvezetője felhívta a figyelmet, hogy Orbánék csak látszatra mondanak le a teljhatalomról. Az egészségügyi vásághelyzet továbbra is szabad kezet ad a kormánynak.

  • 2020.05.30

Balog Zoltán öt legundorítóbb kijelentése

A fideszes Balog Zoltánról tudjuk, hogy vizet prédikál, de néhány kijelentésével örökre beírta magát a csicskák könyvébe.

  • 2020.05.29

Úgy 8 milliárddal emeli a papok fizetését a Fidesz

Úgy látszik, csak az ápolók nem a pénzért dolgoznak, a papok igen. A pontos összeget nem közölték, de kábé 8 milliárdos emelést kapnak.