Vajna Tímea elmondta, mi a fő probléma a koronavírus idején

Vajna Tímea elmondta, mi a fő probléma a koronavírus idején

Jobb a Lambo, mint a Ferrari? Óriási szerencsére, hogy van, aki a világjárványban is megtalálja a lényeges témákat!

Vajna Tímea példája tökéletesen rámutat arra, hogy a Fidesz holdudvarában élők és az oligarchák által meggazdagodók miként tekintenek a világra. A kormánypárti mágnások fő célja azt a kényelmi állapotot elérni, amelyikben lábukat az ég felé csapva egy tűzpiros Ferrariból fütyülhetnek a magyarok gondjaira.

"Nagyon jó volt kipróbálni a Ferrarit egy körre, de nekem a Lambo valahogy jobban bejön... a formája" - írja az Instagramján Vajna Tímea az alábbi fotóhoz:

Korábban mi is írtunk róla, hogy Tímea nem bírja a veszteséget, a fánkozója már nem termett aranyat, ezért ő is hozzájárult a munkanélküliek gyarapításához.

Amíg termelnek a kaszinók, és amíg Orbán urizáló kormánya a leghűségesebbek alá egy Lamborghinit tesz, a holdudvar szüntelenül kiszolgálja a Fideszt. 

A Ferrarinál ugyanis jobb a Lambo, annál már csak Orbán hátsója jön be jobban! "A formája..." Mi?

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.30

Balog Zoltán öt legundorítóbb kijelentése

A fideszes Balog Zoltánról tudjuk, hogy vizet prédikál, de néhány kijelentésével örökre beírta magát a csicskák könyvébe.

  • 2020.05.29

Úgy 8 milliárddal emeli a papok fizetését a Fidesz

Úgy látszik, csak az ápolók nem a pénzért dolgoznak, a papok igen. A pontos összeget nem közölték, de kábé 8 milliárdos emelést kapnak.

  • 2020.05.29

A fideszes Cser-Palkovics elmondta, a polgármesterek nem ismerték a fertőzöttek pontos számát

Az már elég gáz, hogy még a legnagyobb fideszes csicskák sem értenek egyet a pofátlan Orbán-kormánnyal. A fehérvári fideszes polgármester majdnemhogy kiteregette a szennyest.